Inhoud

Thuiscomfort en Technische Unie B.V. doen er alles aan om complete, betrouwbare informatie op thuiscomfort.nl te plaatsen. Voor de volledigheid en de juistheid kan echter niet worden ingestaan. De informatie op onze website dient uitsluitend ter informatie. Het is Thuiscomfort en Technische Unie B.V. voorbehouden om de inhoud zonder aankondiging te wijzigen.

Aansprakelijkheid

Aan de informatie op deze website kunnen geen rechten worden ontleend, tevens kunnen Thuiscomfort en Technische Unie B.V. niet garanderen dat de website foutloos of ononderbroken functioneert. Thuiscomfort, Technische Unie B.V. en overige specialisten en leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website en de daarop verstrekte informatie.

Thuiscomfort en Technische Unie B.V. zijn in geen geval aansprakelijk voor websites die niet door ons zijn ontwikkeld, en waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar onze website.

Overname artikelen

Het staat u vrij (delen van) artikelen over te nemen van deze site. We stellen het wel op prijs dat u bij het artikel een verwijzing opneemt naar thuiscomfort.nl