Wie is Thuiscomfort?

Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie en brengt de belangrijkste leveranciers en specialisten op het gebied van slim, energiebewust en langer zelfstandig wonen samen. Op thuiscomfort.nl leest u over de laatste ontwikkelingen op deze markt en vindt u de nieuwste producten en diensten.

Wat is Technische Unie?

Technische Unie is de grootste technische groothandel in Nederland. Het bedrijf is opgericht in 1880 en beschikt over een uitgebreid netwerk van distributie en service centra, in alle regio’s van ons land. Technische Unie is sinds 2000 een volledige dochter van het Franse Sonepar.

Het Centraal Kantoor van Technische Unie bevindt zich in Amstelveen. Hier is de redactie van Thuiscomfort ook gevestigd.

Wat is levensloopbestendig wonen?

Senioren kiezen er steeds vaker voor zo lang mogelijk in de eigen woning te blijven wonen. Levensloopbestendige woningen zijn voorzien van alle faciliteiten om u hierin te ondersteunen. Ze zijn goed toegankelijk, ook met een rollator of rolstoel, bieden volop comfort – bijvoorbeeld door middel van huisautomatisering – voldoen aan hoge veiligheidseisen op het gebied van inbraak, brand en bij ongevallen, en kunnen eenvoudig aangepast worden op veranderende wensen, zoals met een antislipvloer of een verhoogd toilet.

Wat is slim wonen?

In een slim huis zijn de huishoudelijke apparaten, zoals een thermostaat, wasmachine of alarmsysteem verbonden met internet. Ze zijn te bedienen met een smartphone of iPad en beschikken over zelflerende functies. Een slim huis maakt niet alleen het leven comfortabeler, maar indien nodig waarschuwen ze ook een mantelzorger of zorgverlener als er iets mis gaat. Ideaal voor ouderen en alleenstaanden.

Veel slimme producten hebben een hoog gadgetgehalte en zijn doordoor aansprekend voor alle leeftijdsgroepen. Wonen in een slim huis is daarom niet alleen praktisch en veilig, het woont ook nog eens leuker!

Hoe vind ik een vakspecialist bij mij in de buurt?

Thuiscomfort heeft een netwerk van ruim 850 vakspecialisten op het gebied van slim, energiebewust en langer zelfstandig wonen.

Bent u op zoek naar een vakkundige specialist bij u in de buurt? Ga naar Zoek vakspecialist. Kies op basis van uw postcode en uw specifieke vraag, de meest geschikte vakspecialist bij u in de buurt.

Welke garanties biedt Thuiscomfort mij over de specialisten?

Thuiscomfort is een onafhankelijk platform. De specialisten die vermeld staan op Thuiscomfort.nl zijn zelf verantwoordelijk voor de kwaliteit van hun dienstverlening. Mocht een product of dienst niet zijn wat u ervan verwacht, richt u zich dan direct tot de specialist.

Meld ons alstublieft als u een goede of mindere ervaring heeft met een aanbevolen specialist. In het laatste geval nemen wij direct contact op met deze partij. Bij herhaaldelijke klachten zullen wij de partner van het platform verwijderen.

Zijn er kosten verbonden aan Thuiscomfort?

Deelname aan Thuiscomfort is gratis. U betaalt in alle gevallen direct aan de aangesloten vakspecialist voor geleverde diensten of producten.

Hoe veilig is mijn informatie bij Thuiscomfort?

Thuiscomfort deelt uw persoonlijke gegevens nooit ongevraagd met derden. Dit gebeurt alleen wanneer u zelf expliciet aangeeft informatie te willen delen met een partner van Thuiscomfort.

Wel kan uw informatie eventueel anoniem worden gedeeld met onze partners. Dit gebeurt altijd in grotere hoeveelheden, zodat niet na te gaan is welke informatie van u afkomstig is.

Zijn er ook Thuiscomfort-bijeenkomsten?

Op dit moment zijn er nog geen Thuiscomfort-bijeenkomsten op locatie gepland. Eventueel kan dit op termijn nog veranderen. 

Hoe kan ik mij aanmelden voor de nieuwsbrief?

U kunt zich voor de nieuwsbrief aanmelden door onder aan deze pagina uw e-mail adres op te geven, onder Blijf op de hoogte.

De nieuwsbrief verschijnt maandelijks. Aan ontvangst zijn geen kosten verbonden.

Hoe kan ik mij afmelden voor de nieuwsbrief?

Afmelden voor de e-nieuwsbrief doet u in de nieuwsbrief zelf. Onderaan in de mail treft u de link om u af te melden.