Wie bewaakt uw huis als u op vakantie bent?

Voel u veilig met de Honeywell Home Beveiligingscamera

De zomer komt eraan. Een tijd om naar uit te kijken. Maar u bent niet de enige die al bezig is met aftellen. De zomerperiode is namelijk hét moment om als inbreker toe te slaan. Veel mensen zijn op vakantie en daar maken inbrekers gretig gebruik van.

Bescherm uw woning met de beveiligingscamera van Honeywell Home

In de zomermaanden wordt er in Nederland het meeste ingebroken. Niet zo gek ook, want veel mensen zijn dan ook niet thuis. Ga met een gerust gevoel op vakantie en schakel een beveiligingscamera van Honeywell Home in. Met de beveiligingscamera's C1 én C2 weet u namelijk áltijd wat er in uw huis gebeurt. Waar u ook bent.

Honeywell C1 en C2 WiFi Beveiligingscamera's

Veel woningen zijn al uitgerust met één of meerdere beveiligingscamera's. Duizenden huishoudens kozen voor de C1 en C2 camera's van Honeywell Home. De camera's bewaken constant uw huis. Gebeurt er iets wat niet klopt? Dan weet u dat meteen.

Honeywell Home heeft twee typen geavanceerde wifi-woningbeveiligingscamera's met een bijzonder hoge performance. De C1 WiFi Beveiligingscamera én de C2 WiFi Beveiligingscamera. Beide zijn eenvoudig te installeren, makkelijk te bedienen én hebben verrassend handige functies.

Honeywell beveiligingscamera C1

Melding op uw smartphone wanneer er iets niet pluis is

De C1 en de C2 staan altijd aan wanneer u weg van huis bent. Ze nemen afwijkende gebeurtenissen op en geven een melding van elke vreemde beweging of geluid. Bij detectie van verdachte acties sturen de camera’s direct een pushbericht via de Honeywell Home-app naar uw smartphone. Via een livestream ziet u meteen of er iets aan de hand is.

Honeywell camera herkent rook, koolmonoxidie én het gehuil van baby

Zowel de C1 als de C2 hebben veel slimme functies, zoals een breedhoeklens, full HD-beeldkwaliteit, nachtzicht en intelligente bewegings- en geluidsdetectie. De C1 herkent het alarm van Honeywell Home-rook- en koolmonoxide-detectors en stellen u daarvan direct op de hoogte. De C2 herkent daarnaast ook het geluid van een huilende baby.

Honeywell beveiligingscamera C2

Pakket 'complete gemoedsrust'

De C1 en C2 vormen samen met de T6 slimme thermostaat en de W1 Wi-Fi waterlekkage en -vorstdetector het Honeywell Home-platform. Ook de rook- en koolmonoxidemelders kunt u toevoegen en aansluiten op het platform. Haal deze zomer nog een pakket complete gemoedsrust in huis!

Honeywell beveiligingscamera laten installeren? Vind hier uw vakspecialist!

Lees meer over de C1 en C2 beveiligingscamera's van Honeywell Home

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.