Beleef huisautomatisering in de Hager Expo-demoruimte

Interieur van de expositieruimte van Hager

Hager opende begin 2014 de deuren van haar nieuwe demoruimte in ‘s-Hertogenbosch: de Hager Expo. In deze moderne, lichte ruimte kunt u diverse oplossingen voor wonen en werken ervaren. Samen met uw lokale specialist bent u van harte welkom in de Hager Expo, om samen inspiratie voor uw woning op te doen.

Gebruikservaring staat centraal

In de Hager Expo zijn vele technische hoogstandjes toegepast, maar de techniek staat niet centraal en is niet zichtbaar aanwezig. U zult merken dat bediening eenvoudig is en gebruikerservaring centraal staat. Design, sfeer, emotie en comfort voeren de boventoon.

Woonkamer, kantoor, koffiebar

De ruimte bestaat uit een woongedeelte in de vorm van een woonkamer, en een kantoorgedeelte met groot touchscreen. Een moderne koffiebar voor de ontvangst completeert de ruimte.

Voorgeprogrammeerde scènes

Als bezoeker wordt u rondgeleid langs stijlvolle plafondkanaalsystemen en onzichtbare vloeroplossingen, designzuilen en de nieuwste designschakelaars. In de woonkamer kunt u onder andere ervaren hoe de juiste setting voor een sfeervol avondje film kijken met één druk op de knop gecreëerd kan worden, waarbij gordijnen vanzelf sluiten, de lichten gedimd worden, en televisie, versterker en film automatisch inschakelen op het voorgeprogrammeerde volume.

Beleef huisautomatisering

Op verschillende manieren beleeft u het aanwezige huisautomatiseringsysteem. Schakelaars, verlichting, gordijnen, temperatuur, rookmelder, etc. zijn allen geïntegreerd. U kunt zien hoe alles eenvoudig via schakelaars, touchscreen of iPad bediend kan worden. Doordat de vele mogelijkheden getoond worden in een niet-technische omgeving,is goed te ervaren wat huisautomatisering in de praktijk kan betekenen. Techniek wordt zo voor iedereen aantrekkelijk.

Langskomen?

De Hager Expo is tijdens kantoortijden te bezoeken in Den Bosch (alleen op afspraak). Voor een afspraak neemt u contact op met uw lokale Thuiscomfort-specialist. 

Nog meer ervaring opdoen? 

Download de nieuwe Berker designer-app.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over duurzaam wonen, smart homes en langer zelfstandig thuis wonen