Een kraan die reageert op aanraking

Minta Touch van GROHE voor ultiem bedieningsgemak in de keuken

In de keuken hebt u altijd wel iets in uw handen – een pan gekookte eieren of vuile vaat. Dan is het handig als de kraan zichzelf op het juiste moment in- of uitschakelt. De nieuwste modellen keukenkranen zijn om die reden uitgevoerd met infraroodsensoren of reageren op een lichte aanraking. Zij zijn de perfecte hulp in de keuken, juist óók als het spitsuur is. 

Een kraan die op aanraking reageert: hygiënisch en gemakkelijk

Automatische kranen van GROHE reageren op de minste aanraking. Raak de Minta Touch eenvoudigweg aan met de rug van uw hand, pols of onderarm om hem aan te zetten, waardoor de kraan altijd schoon en hygiënisch blijft. Vanzelfsprekend kunnen de intensiteit en temperatuur van de waterstroom eenvoudig worden aangepast met deze ‘hybride’ kraan.

Infraroodkranen: bediening zonder handen

Het kan nóg slimmer: met de infrarood bedienbare kranen van GROHE. Die bieden niet alleen maximale bescherming tegen de verspreiding van bacteriën. Ze zijn ook bijzonder zuinig omdat exact de benodigde hoeveelheid water wordt afgeven. Zodra u in de buurt komt van de kraan, op een vooraf instelbare afstand, registreert de infraroodsensor dit en begint het water te stromen. Wanneer de sensor geen beweging meer detecteert, wordt de waterstroom automatisch onderbroken. GROHE beschikt over een uitgebreid assortiment van deze ‘tover’kranen, om het comfort thuis te vergroten. Dankzij de long-life batterij en het lage energieverbruik kunt u vele jaren lang ongestoord gebruikmaken van de infraroodfunctie, voor de batterij aan vervanging toe is.

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt