De 7 meest opmerkelijke productfoto’s uit 3 jaar Thuiscomfort

Wufte dame in balurk in badkamer met Kaldewei Xetis inloopdouche

Op 1 oktober 2014 is Thuiscomfort van start gegaan, als het inspiratieplatform van Technische Unie voor aangepast en langer zelfstandig thuis wonen. Sindsdien plaatst de redactie van Thuiscomfort dagelijks (product)nieuws op dit specifieke terrein. Foto’s spelen daarbij een prominente rol. 

Deze foto’s springen eruit volgens onze redactie

Bij de start van ons platform kregen we nog vrij veel productafbeeldingen binnen die er wel érg Oost-Duits degelijk uitzagen. Tegenwoordig zien we gelukkig steeds vaker dat fabrikanten hun best doen om hun assortiment zo mooi mogelijk vorm te geven én elegant aan de consument aan te bieden. Want de tijd dat een seniorenwoning eruit zag als een half ziekenhuis, ligt toch echt achter ons. De tegenwoordige oudere consument wil designproducten in huis halen en daar past natuurlijk ook verzorgde communicatie bij.

7 productfoto’s over comfortabel en aangepast wonen die beklijven

De 7 meest opmerkelijke productfoto’s sinds de start van Thuiscomfort hebben we hieronder, in willekeurige volgorde, voor u op een rij gezet. 

Jaga: Vrijheid in het bos

We hebben goed gekeken, maar zijn er niet uit. Is deze foto nu genomen in een bos of zijn de spullen er later in gefotoshopt? In elk geval straalt deze aangeleverde foto van Jaga het ultieme gevoel van vrijheid uit. Dat moet ook, want de Jaga Freedom designradiator wordt ermee gepromoot. 

Jaga Freedom designradiator in het bos

Kaldewei: Wufte dame in de badkamer

Ter promotie van de Kaldewei Xetis douchevloer met geïntegreerde wandafvoer, laat de fabrikant een dame in een wuft gewaad speels door de badkamer dartelen. Hoewel zij ons oog wel wat afleidt van waar het om gaat, komt het gevoel van een ontspannen ochtendritueel wel over.

Kaldewei Xetis douchevloer

Eaton: De schrik zit er goed in

Een sterk staaltje method acting van Eaton. De angst is leesbaar in de ogen van de dame op de foto. Gelukkig is hulp dichtbij, in de vorm van een Eaton xComfort knop aan de muur, waarmee alle verlichting ineens wordt ingeschakeld. Waar manlief uithangt, vertelt het verhaal niet. Zijn pakken hangen in de kast links op de foto, maar van hemzelf geen spoor. Waarschijnlijk zit hij met z’n vrienden in de kroeg?

Eaton xComfort

Grundfos: Vliegende rots

Een rotsvast vertrouwen in de werking van de Grundfos Sololift2, dat hebben wij naar het zien van deze foto. Mevrouw weet precies wat ze wil, zij wijst naar het product van haar keuze. Meneer is de installateur die dit gaat monteren. Hij heeft z’n gereedschapskist al bij zich. 

Grundfos Sololift2

Sexy brandweervrouw

Brand is geen leuk onderwerp. Maar zoals Hager haar slimme rookmelder hier aanprijst, gaat het vuurtje bij ons juist wat harder branden. De glimlach van deze brandweervrouw lijkt te zeggen: maak je geen zorgen, Hager waakt over u. Wij gaan straks rustig slapen in ieder geval. En als we 112 alsnog moeten bellen, hopen we dat deze mevrouw komt opdagen.

Brandweervrouw toont slimme rookmelder Hager

Uitgeteld

Nee, dit is geen scène uit CSI New York. Mevrouw geniet optimaal van haar nieuw aangelegde Magnum-vloerverwarming. Middels een ingenieus inkijkje in de ondervloer kunnen wij meekijken wat daar gebeurt: een folie onder de houten vloerdelen zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte. 

Magnum Foil vloerverwarming voor houden vloerdelen

Familieaangelegenheid

Zo zien we ze graag op Thuiscomfort. Een foto van het gebruik van een product, in dit geval een opklapbare toiletbeugel van Handicare. Dat je daarvoor geen dure modellen hoeft in te huren, bewijst het bedrijf. De fotogenieke vader van de marketingdame was zo vriendelijk voor de camera plaats te nemen. 

Handicare toiletbeugels

Dank aan alle fabrikanten voor het ter beschikking stellen van hun beeldmateriaal. Ga vooral zo door met het verbijzonderen en upgraden van de productcategorie aangepast wonen. Deze bijzondere groep consumenten verdient uw aandacht meer dan ooit!

Anderen lazen ook: Designerkanaal van Hager