medailles-rood

We tellen opnieuw af naar het einde van het jaar. 2016 was een jaar van vele vragen, handige oplossingen, mooie verhalen en natuurlijk ook van aanpassen en weer doorgaan. Wat viel op? Wat bleef er hangen? Wat haalde de top 10 bij onze lezers? Deze keer de top 10 van de meest populaire productpagina's in 2016.

De meest interessante producten volgens onze lezers

De lijst is veelzijdig, veelzeggend en veelbelovend. Deze top 10 wordt gedomineerd door producten en aanpassingen die de dagelijkse gang van zaken een stuk eenvoudiger en gemakkelijker maken, zoals domotica en douches met lage instap. Of veiliger, zoals met het personenalarm van Bosch. 

1. Veilige MCS Multistalling voor scootmobiel of e-bike

Scootmobielstalling

Laat uw e-bike of scootmobiel niet stelen! Begin dit jaar luidden de verzekeraars al de noodklok over de stijging van het aantal diefstallen van e-bikes in 2015. Met de MCS Multistalling wordt het nu mogelijk om op vrijwel iedere plek een veilige stalling voor kostbare bezittingen zoals uw e-bike, scootmobiel of motorfiets neer te zetten.   

2. Draadloze schemersensor KlikAanKlikUit 

KlikAanKlikUit

Begint het donker te worden, of wordt het juist licht? De draadloze schemersensor van KlikAanKlikUit schakelt automatisch uw verlichting in of uit. Ideaal wanneer u net lekker op de bank zit, of helemaal niet thuis bent. Daarnaast kunt u zelf bepalen wanneer de lichten automatisch aan- of uitgaan. 

3. Slim voordeurslot Nemef ENTR

Slimvoordeurslot

Met uw smartphone uw voordeur openen? Dat kan! Sleutels zijn overbodig en u bepaalt wie naar binnen mag. Ook wanneer u niet thuis bent! Dit alles is mogelijk met de Nemef ENTR. Dit slimme voordeurslot is uw persoonlijke portier, zorgverlener én gastheer ineen!

4. Laag instapbad Iris Comby van Novellini

Laag instapbad

U kunt niet kiezen tussen een bad en een douche? Dat hoeft ook niet! De Iris Comby is een bad en douche ineen. Hij heeft een lage instap via een prachtig geïntegreerd deurtje, waardoor u zonder moeite uw bad/douche kunt instappen. De Iris Comby geeft u luxe, kwaliteit én gebruiksgemak!

5. Draadloze deurbel Honeywell met geluidsignaal en knipperlicht

Draadloze deurbel

Weer een pakketje gemist omdat u de deurbel niet hoorde? Dat gaat u niet meer overkomen met de draadloze deurbel van Honeywell! De flexibele deurbellen van Honeywell hebben een bereik tot 400 meter en kunnen overal in huis of tuin meegenomen worden. Zelfs wanneer u bij de buren bent, hebt u een perfect bereik. 

6. Bosch Personenalarm

Personenalarm

Langer zelfstandig thuis wonen met een veilig gevoel? Misschien is een personenalarm dan wel iets voor u! Het elegante HTS62 Personenalarm heeft een alarmtoets waarmee u hulp of assistentie kunt oproepen via een spreek/luisterverbinding. Met het personenalarm is hulp altijd binnen handbereik!

7. Busch-Jaeger USB-wandcontactdoos met randaarde

USB-wandcontactdoos

Altijd op zoek naar een geschikte oplaadplek voor al uw elektronica? Met de USB-wandcontactdoos van Busch-Jaeger kunt u uw smartphones, tablets, fototoestellen en MP3-spelers overal in huis opladen. Het zoeken naar USB-laadstations met eigen netvoeding en elektrische kabels is vanaf nu verleden tijd.

8. Busch-free@home® huisautomatisering

Huisautomatisering

Met één druk op de knop uw jaloezieën dichtdoen? Of het licht vanaf een afstandje bedienen? Of uw verwarming, airco of voordeur? Het kan allemaal met de Busch-free@home®. De installatie maakt van uw huis een intelligente en energie-efficiënte woning. 

9. Kleine drukverhogingspomp Grundfos UPA Home Booster

Kleine drukverhogingspomp

Woont u in een grachtenpand of op een hoge verdieping? Dan heeft u misschien weinig waterdruk op uw kraan of douche. Met de Grundfos UPA Home Booster biedt de oplossing. De Home Booster is een compacte RVS drukverhogingspomp die direct achter de watermeter wordt geplaatst. Wanneer er ergens in huis een kraan wordt geopend, signaleert de pomp dit meteen en gaat hij draaien. Hierdoor neemt de waterdruk met zo’n 0,8 bar toe. 

10. Kinedo Kinemagic douche in één dag

Kinedo Kinemagic douche in één dag

Vind u het niet veilig meer om uw bad in- en uit te stappen? Met Kinemagic van douchefabrikant Kinedo vervangt u uw bad door een ruime inloopdouche in slechts één dag! En dit alles zonder ingrijpende verbouwing. Het vervangen van uw bad was nog nooit zo eenvoudig!

Blijf op de hoogte met Thuiscomfort

Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief