De ultieme zorgkamer: Living Space® Experience

Zorgkamer Living Space Experience Busch-Jaeger

Toenemende bezuinigingen in de gezondheidszorg dwingen veel ouderen om langer thuis te blijven wonen. Busch-Jaeger speelt hier op in en laat in Nieuwegein een zorgkamer zien met alle mogelijke toepassingen op dit gebied. Deze bevindt zich in de vernieuwde Living Space® Experience in De Woonindustrie in Nieuwegein.

Ingericht om huisautomatisering te ervaren

De Living Space® Experience is het experience center en de ‘ultieme showroom’ van Busch-Jaeger. 320 m2 volledig ingericht om alle domotica te ervaren. Onder andere met een speciale zorgkamer/badkamer; deze heeft een koppeling met een zorgoproepsysteem, bewegingssensoren, sociale alarmering en aan- en afwezigheidschakelaars. Dit alles werkt door middel van huisautomatiseringsensoren en bedieningselementen.

De zorgkamer kan worden ingericht in een bestaande woning of in een nieuw te plaatsen mantelzorgwoning, in de tuin van de hoofdwoning.

Langskomen?  

De Living Space® Experience is elke maandag geopend tijdens de market days van De Woonindustrie, van 10.00 tot 17.00 uur, ook voor consumenten.

Doorzicht zorgkamer Nieuwegein
Badkamer zorgkamer Living Space Experience
Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over duurzaam wonen, smart homes en langer zelfstandig thuis wonen