Designradiatoren nu ook verkrijgbaar als vloerverwarming

Vloerverwarming op de vloer, 1 april 2015

Goed nieuws voor mensen die van design én warme voeten houden. De nieuwste generatie vloerverwarming is niet alleen ontworpen voor optimaal comfort, maar vormt tevens een aantrekkelijk plaatje.

Scandinavische bovengrondse designvloerverwarming: vraag het gratis proefpakket aan

Jarenlang werd bij de innovatie van nieuwe vloerverwarming gelet op zaken als energieverbruik, plaatsingsgemak en betrouwbaarheid. Maar omdat vloerverwarming tot op de dag van vandaag onder de vloer werd geplaatst, hadden productdevelopers geen oog voor het design. Daar komt vanaf midden deze week verandering in. De twee standaard vloerverwarmingssystemen die op de markt zijn, elektrisch en vloeistofgevuld, zijn vanaf dat moment beide verkrijgbaar als bovenvloerse variant. 

Klassiek interieur

Voorbeeld bovengrondse vloerverwarming Klassisk

Monteurs zien grote voordelen in plaatsing en onderhoud

Hét grote nadeel van vloerverwarming was jarenlang het feit dat de systemen lastig te installeren en te onderhouden zijn. Daar komt nu verandering in. De nieuwe vloerverwarmingsvarianten zijn eenvoudig te plaatsen. En omdat onderhoud boven de grond kan plaatsvinden, hoeft bij een reparatie niet eerst de gehele vloer te worden verwijderd, met grote schadeposten als gevolg.

Scandinavisch design, in 3 modellen en 5 kleurvarianten

Om ook in designopzicht te voldoen aan de wensen van de kritische consument van vandaag, kan de nieuwe vloerverwarming zich qua design meten met de meest moderne designradiatoren. Er zijn versies in 5 verschillende kleuren in de maak, in de varianten Lego, Robust en Klassisk. 

Designer in zijn atelier

Ontwerper Magnus Jensen in zijn atelier

Voordelen bovengrondse vloerverwarming

  • Fraai Scandinavisch design
  • Nieuw elan in huis
  • Eenvoudige installatie
  • Weinig onderhoud
  • Geen warmteverlies
  • Verkrijgbaar in 3 varianten en 5 kleuren
  • Mee te nemen bij uw volgende verhuizing

Vraag het gratis proefpakket aan

Wilt u meer informatie ontvangen over de nieuwe, bovengrondse vloerverwarming met Scandinavisch design? Helaas is dat niet langer mogelijk. Dit artikel betrof een 1 aprilgrap van Thuiscomfort!

Proefpakket bovengrondse vloerverwarming - 1 april 2015