Bestuur uw woning met de eNet SMART HOME app. Waar u ook bent!

eNet SMART HOME is hét systeem om uw woning volledig te automatiseren. Comfortabel, slim, gemakkelijk, energie efficiënt. Met eNet bedient u met één druk op de knop uw verlichting, koffieautomaat, jaloezieën en verwarming. eNet is een draadloze oplossing om al uw domotica te besturen, waar u ook bent. 

eNet SMART HOME bestuurt draadloos alle domotica in uw huis

eNet werkt geheel draadloos. Kabels zijn daardoor overbodig. Een bijkomend voordeel van eNet SMART HOME is dat het gemakkelijk is aan te leggen in een bestaande woning. Er komt immers geen hak- en breekwerk aan te pas.

Via een wandapparaat bedient u gemakkelijk al uw domotica via het eNet. Maar ook zonder dit apparaat bestuurt u uw woning altijd en overal met uw smartphone of tablet. Uw woning is nog nooit zo comfortabel geweest!

Gira en JUNG bundelen krachten in eNET SMART HOME

Voor de komst van het eNet-systeem, werd domotica vooral in combinatie met het KNX communicatieprotocol toegepast in nieuwe woningen. KNX is de 'taal' die de domoticacomponenten spreken. Maar, KNX is een bekabeld systeem en daarom lastig toe te passen in bestaande bouw omdat daarvoor flink verbouwd moet worden. 

Dat moet anders, dachten Gira en JUNG. In samenwerking met andere grote merken* sloegen zij de handen ineen en bedachten een nieuwe vorm van huisautomatisering: eNet SMART HOME. Een oplossing om producten van verschillende merken aan te sluiten op het eNet. Zo bent u vrij in uw keuze van producten én bestuurt u ze volledig draadloos met een druk op de wandschakelaar of uw smartphone.

Waarom kiest u voor eNet SMART HOME?

Wanneer u het fijn vindt om zo lang mogelijk in uw eigen huis te blijven wonen, is domotica zeker geen overbodige luxe. Het eNet SMART HOME systeem geeft u net dat extra beetje comfort. Uw woning hoeft niet verbouwd te worden voor de aansluiting én door de constante upgrades van het systeem blijft het altijd up-to-date. U creëert met eNet SMART HOME niet alleen een levensloopbestendige-, maar ook een toekomstbestendige woning. Wilt u meer weten over de specifieke functies van eNet SMART HOME? Klik dan hier >>

eNet SMART HOME app: houd de regie in eigen hand. Waar u ook bent

eNet SMART HOME app

Met een app bestuurt u eNET SMART HOME via uw smartphone. De app is beschikbaar voor iOS en Android. De app heeft een intuïtieve bediening en is daarom zeer eenvoudig te gebruiken vanaf het begin. Het systeem is geschikt voor iedere leeftijdsgroep. 

Zodra u de toegang tot de app met een afstandsbediening zelf heeft geactiveerd, bestuurt u uw Smart Home overal vandaan. Met de app bestuurt u afzonderlijke functies, maar ook scenario's, tijdschema's, als-dan-functies, energiebeheer en bepaalt u zelf de toegangsrechten voor elk familielid. Ook met de app heeft u alles onder controle. 

Dankzij het versleutelde systeem van eNet SMART HOME blijven gegevens altijd van u

De communicatie tussen uw apparaten en de eNet server zijn volledig versleuteld. Het maakt niet uit of de besturing via het mobiel netwerk of uw thuisnetwerk loopt. Software-updates garanderen u te allen tijde een veilig gebruik. Uw gegevens blijven altijd alleen van u. 

Een intelligent systeem kan ook esthetisch mooi zijn

eNet SMART HOME wandschakelaar

Een esthetisch design betekent voor Gira en JUNG meer dan alleen een moderne schakelaarwereld. Alle afdekramen, afdekkingen en basiselementen kunt u onafhankelijk van elkaar wisselen. Hierdoor kunnen ze ook in een bestaande installatie simpel vervangen worden. Afzonderlijke wandzenders rust u eenvoudig uit met nieuwe functies en zijn optisch niet van traditionele wandschakelaars te onderscheiden. 

Door het grote aanbod van verschillende designs past u de schakelaars van Gira of JUNG eenvoudig aan uw stijl aan. Of ze nu moeten opgaan in uw interieur, of de blikvanger zijn. Aan u de keuze. 

Gira en JUNG hebben beide niet voor niks meermaals nationale en internationale designprijzen ontvangen. 

Europese merken vormen eNet Alliantie

eNet SMART HOME vormt een netwerk van sterke merken in de eNET Alliantie. Alle merken concentreren zich op hun eigen kracht. Dit vormt een garantie voor de duurzaamheid van het eNet SMART HOME systeem. U kunt vertrouwen op elk afzonderlijk component. Nu, én in de toekomst. 

*De eNet Alliantie bestaat uit Bachmann, Brumberg, Gira, JUNG, Steinel en Tado.

Hoe werkt eNet SMART HOME?

eNet SMART HOME laten installeren? Vind hier uw Thuiscomfort-specialist

Hoe werkt eNet SMART HOME?

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.