'Hey Google, zet de verwarming in de badkamer 2 graden hoger!'

Met een slimme spraakassistent bedient u nu ook uw evohome zoneregelingsysteem!

Naar boven lopen om de verwarming in de badkamer of op zolder hoger of lager te zetten? Het evohome zoneregelsysteem bedient u nu ook met uw eigen stem! Vanaf eind oktober 2018 is spraakassistent Google Home beschikbaar in het Nederlands en kan de koppeling met Honeywell evohome worden gemaakt. Daarmee past u de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk gemakkelijk aan.  

evohome bedient u nu ook met uw eigen stem!

Google Home gaat een ware revolutie in comfortabel wonen betekenen. Niet langer is het nodig door middel van typen of toetsen uw slimme lampen, slimme verwarming etc. aan te sturen. U kunt eenvoudig gebruikmaken van uw stem! De slimme spraakassistent werkt inmiddels al samen met ruim 100 verschillende domoticasystemen en -oplossingen, waaronder evohome. 

Die oplossingen werken ook moeiteloos samen. Met één commando sluit u de gordijnen en dimt u de verlichting in de woonkamer voor de perfecte Netflixavond. Of u stelt specifieke routines in door Google Home u iedere ochtend te laten vertellen wat er op uw agenda staat en hoeveel files er staan. 

Of bedien evohome via de radiatorknop, het bedieningspaneel of de speciale app 

Regel uw verwarming eenvoudig via een app!

Heeft u nog geen slimme spraakassistent in huis? Bedien evohome dan op een andere manier. Bijvoorbeeld via de radiator zelf of centraal via het evohome bedieningspaneel dat de Thuiscomfort-specialist bij u aan de muur kan bevestigen. Of gebruik de speciale app. 

Nooit meer thuiskomen in een koud huis met 12 mogelijke verwarmingszones

Doordat u evohome op afstand bedient, is de woonkamer lekker warm wanneer u thuiskomt, de keuken op de juiste temperatuur wanneer u honger krijgt en kruipt u na een film onder de wol in een slaapkamer met een aangename temperatuur. Moet u overwerken of rijdt uw trein niet? In de app stelt u meteen het verwarmen uit om te voorkomen dat uw verwarming al aanstaat terwijl er niemand thuis is. Met evohome Wi-Fi stelt u tot wel twaalf verwarmingszones in waardoor u voor elke kamer individueel de temperatuur regelt. 

evohome is zelflerend en volgt uw leefritme

evohome is een zelflerend systeem dat anticipeert op uw leefritme. Zo leert het systeem hoe lang het duurt voordat een ruimte is opgewarmd en afgekoeld. Als u bijvoorbeeld steeds op dezelfde tijd gaat slapen, 'weet' evohome wanneer hij de verwarming aan en uit moet zetten om de slaapkamer op de juiste temperatuur te krijgen.

Regel uw evohome systeem via het bedieningspaneel, app óf zelfs met een spraakassistent!

evohome is zonder hak- en breekwerk te installeren

evohome is volledig draadloos en is dus makkelijk te plaatsen door de specialist zónder hak- en breekwerk. Het evohomesysteem past overal. Of u nu vloerverwarming of radiatoren heeft. Een cv-ketel of stadsverwarming of warmtepomp. evohome is altijd geschikt voor uw woning. 

Slimme producten van Honeywell Home

Honeywell Home heeft jarenlange ervaring in slimme producten die de basis leggen voor een smart home en huiseigenaren helpen zelf de controle te houden over hun comfort, beveiliging en energieverbruik. De slimme zoneregeling evohome is een van deze producten.

Honeywell evohome - De oplossing voor iedere woning

'Hey Google... schaf Honeywell evohome aan...'

Heeft u al een Google Home stemassistent? Vraag deze dan direct een Thuiscomfort-partner in de buurt te selecteren. 

Heeft u nog geen Google Home en wilt u het gemak en comfort van Honeywell evohome verwarming met zoneregeling toch in huis halen? Klik hier voor een Thuiscomfort-specialist in de buurt

Google Home is niet via Thuiscomfort aan te schaffen, maar eenvoudig zelf te kopen en in te regelen nadat evohome door de vakman bij u thuis is geplaatst.

Zoneverwarming regelen met evohome? Vind hier uw vakspecialist

Ziberegekubg verwarming Honeywell evohome Wi-Fi

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.