Geberit Duofresh het stankvrije toilet

Geberit Duofresh stankvrij toilet

We staan er niet vaak bij stil, maar geur speelt een belangrijke rol in ons dagelijks leven. Het minste beetje geur roept direct al een reactie op. Zo koppelt ons brein frisse geuren aan een prettig gevoel. En zorgen nare geurtjes, op het toilet bijvoorbeeld, voor afkeer. 

Genieten van frisse lucht op het toilet

Geberit vindt we dat elk toiletbezoek prettig moet zijn. Niet alleen uw toiletbezoek, maar ook dat van de mensen voor of na u. Daarom laten wij u graag kennismaken met de Geberit DuoFresh module: ons stankvrije toiletsysteem. Dankzij deze module kan iedereen genieten van frisse lucht op het toilet. Dat is een hele opluchting!

Eenvoudig in gebruik

Waar luchtverfrissers stank tijdelijk maskeren en open ramen voor kou zorgen, doet de DuoFresh module zijn werk zonder ongewenste bijeffecten. Door de stille ventilator worden nare luchtjes via de toiletpot en de wateraanvoerleiding naar het koolfilter achter de bedieningsplaat gevoerd. Hier wordt de lucht gezuiverd en terug de ruimte ingeblazen. Zo blijft de toiletruimte continu fris ruiken en kunt u het toilet met een gerust hart achterlaten voor de volgende gebruiker.

Uw DuoFresh-keuze

Geberit biedt twee verschillende DuoFresh module's zodat u de module kunt kiezen die het beste bij uw situatie past.

  • Geberit DuoFresh module met geurzuivering en toiletstickhouder, handmatige activering. - Het in- en uitschakelen van het geurzuiveringssysteem moet ter plaatsen worden voorzien en kan bijvoorbeeld gekoppeld worden aan een lichtschakelaar.
  • Geberit DuoFresh module met geurzuivering, toiletstickhouder en oriëntatielicht, automatische activering. - Het geurzuiveringssysteem start wanneer u het toilet nadert.

Geen verbouwing nodig

De Geberit DuoFresh module past op bijna alle Geberit Sigma inbouwreservoirs. Hierdoor kunt u de geurzuiverende module ook achteraf installeren zonder dat u uw toiletruimte moet openbreken of verbouwen. Belangrijk is wel dat er een stroompunt in de buurt is, denk aan een stopcontact, meterkast, kruipluik of een loze leiding.

Wilt u zeker weten dat uw huidige situatie geschikt is? Bezoek dan een Thuiscomfort-specialist voor persoonlijk advies.

Beter netwerk voor thuis? Vind hier alle vakspecialisten in jouw regio

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.