Gefilterd, gekoeld én bruisend water uit de GROHE Blue Home keukenkraan

In Nederland hebben we de luxe dat we ons kunnen wassen met gezuiverd drinkwater. Maar toch kopen veel Nederlanders (bruisend) bronwater in de supermarkt omdat ze dit lekkerder vinden. Zou het niet een enorme luxe zijn als dit lekkere water gewoon uit je keukenkraan stroomt? Met de GROHE Blue Home is dit mogelijk.

GROHE Blue Home: áltijd zuiver en lekker water

Wanneer was de laatste keer dat je écht water proefde? De GROHE Blue Home is een mooi en slim systeem dat het water uit de keukenkraan omtovert tot een verrassende en dorstlessende ervaring. De GROHE Blue is een kraan met water voor iedereen. Of je nu plat, licht buisend of bruisend water wilt. Met de GROHE Blue Home krijg je gefilterd én gekoeld water direct uit je keukenkraan. 

Milieuvriendelijk

Wist je dat er 7 liter water nodig is om één liter mineraalwater te produceren? En dan hebben we het nog niet eens over de CO2-uitstoot die daarbij komt kijken. GROHE Blue Home zorgt voor 61 procent minder CO2-uitstoot in vergelijking tot flessen water uit de winkel. Daarnaast hoef je geen vervuilende plastic flessen meer te kopen. Het gefilterde water komt immers gewoon uit jouw GROHE Blue Home kraan.

Komt er ook 'gewoon' water uit de GROHE Blue Home?

Ja, de GROHE Blue Home geeft ook gewoon water. In de kraan zitten twee verschillende waterkanalen: één voor gezuiverd water en één voor normaal kraanwater. Je hoeft dus niet af te wassen met gefilterd water. Door de twee kanalen komt het schone gefilterde bruisende water niet in contact met het normale kraanwater. Het zou natuurlijk zonde zijn als je het filter vaker moest vervangen omdat er gefilterd water wordt gebruikt voor de afwas.

Op de knoppen geef je gemakkelijk aan wat voor water je wenst

Is het GROHE Blue Home waterfilter betrouwbaar?

GROHE heeft gekozen om samen te werken met BWT omdat dit Europa's meest toonaangevende bedrijf is op het gebied van filtering, veiligheid, hygiëne en waterkwaliteit. De expertise van GROHE wordt in de GROHE Blue Home gecombineerd met die van BWT en leidt tot een totaal nieuwe drinkwaterervaring. De door BWT geleverde technologie filtert het water, die van GROHE koelt het en maakt er een bruisende verfrissing van.

Hoe lang gaat een waterfilter van de GROHE Blue Home mee?

24 uur per dag, 7 dagen per week komt er vers, gefilterd en gekoeld water uit je GROHE Blue keukenkraan. Op de greep van de kraan zit een LED-display. Dit display geeft aan wanneer je het waterfilter moet vervangen. Het licht gaat knipperen wanneer de filtercapaciteit minder dan 10 procent is geworden. Een filter gaat tot 12 maanden mee en geeft je zo'n 600 liter gefilterd water.

De GROHE Blue Home installatie past gemakkelijk onder een gootsteen

GROHE Blue Home: je eigen waterbron

GROHE Blue Home laten installeren? Vind hier uw vakspecialist in de buurt!

Thema's

Direct kokend water met de GROHE Red

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.