Haal de allernieuwste woonoplossingen in huis

Woonhuis met elektrische oplossingen van Hager

Een intelligente elektrische installatie biedt veiligheid, comfort, duurzaamheid én design. Tenminste, dat vinden ze bij Hager. De fabrikant van kabelgeleidingssystemen, schakelmateriaal, oplaadstations en veiligheidsproducten heeft haar innovatieve visie op wonen nu samengebracht in een online demohuis. 

Volop te ontdekken in het Hager online demohuis

Er is veel te zien en te beleven in het online demohuis. Zo verbergt u met het tehalit.SL plintgootsysteem van Hager kabels volledig in de plint. Terwijl overal op diezelfde plint naar wens aansluitpunten mogelijk zijn. Voor wie waarde hecht aan design is er het multimedia designerkanaal, waarmee u kabelgoten als een ware kameleon het uiterlijk meegeeft van de woonomgeving.

Berker by Hager schakelmateriaal is verkrijgbaar in diverse designs, kleuren en materialen. Nóg slimmer wordt het als u de schakelaars laat uitvoeren met een Quicklink module. Hiermee stuurt u vervolgens de schakelaars aan via afstandsbediening.

De LED-decolamp met bewegingsmelder is een mooie buitenlamp die ongewenst bezoek afschrikt. Koppelbare rookmelders gaan allemaal tegelijk af als er brand is. En de Cookguard schakelt direct uw elektrische kookplaat uit zodra er een pan aanbrandt. Het Witty laadstation, ten slotte, voorziet uw elektrische fiets of auto binnen 2 uur van nieuwe energie.

Het online demohuis van Hager bezoekt u hier >>

Screenshot uit het online demohuis van Hager

Liever een ouderwetse folder lezen?

Voor wie de informatie uit het online demohuis liever op een andere manier wil lezen, is er een overzichtelijk woonoplossingen magazine. Hierin geeft Hager een opsomming van alle innovatieve woonhuisideeën.

Het magazine is verkrijgbaar via de Thuiscomfort-specialist of hier te downloaden >>

Woonoplossingen magazine van Hager

Anderen lazen ook: SL plintkanaalsysteem van Hager

SL kabelgeleidingssysteem van Hager

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt