Haal de snelheid van breedbandinternet in huis

Schematische weergave glasvezelwerking

In steeds meer gemeenten wordt gekozen voor xDSL, glasvezel of andere bekabeling die supersnel internetten mogelijk maakt. Hoe maakt u hier maximaal gebruik van?

Onze huizen worden steeds slimmer

Met huisautomatisering kunnen al de verwarming, de gordijnen, de televisie, en zelfs de open haard en natuurlijk de verlichting worden aangestuurd. Maar daarmee houdt ons dataverbruik nog niet op. Thuiswerken, videobellen, beveiligingssystemen en natuurlijk gaming vragen om steeds snellere, stabiele internetverbindingen, waarover steeds méér data verstuurd wordt.

Glasvezel in de meterkast, en nu?...

Dat uw straat is aangesloten op supersnel internet, klinkt natuurlijk fantastisch. Maar daar wordt uw up- en downloadsnelheid nog niet wezenlijk beter van. Om dát te bereiken, moet er ook binnenshuis het een en ander worden aangepast. Volstaat wifi bijvoorbeeld voor een slimme koelkast of de aansturing van de verlichting, als het er echt op aankomt, is een vaste verbinding toch echt noodzakelijk.

Thuiscomfort weet raad

De Thuiscomfort-specialist weet precies wat er in uw postcodegebied mogelijk is en adviseert u bij de aanleg van breedband of andere benodigde aanpassingen. Op die manier verliest u nooit meer een real-time online computerspel omdat uw Avatar aan de grond genageld staat terwijl de virtuele vijand nadert. Of, als u niet zo’n gamer bent, hebt u eindelijk écht scherp beeld op die extra grote HDTV die u onlangs hebt aangeschaft. 

Aanmelden voor nieuwsbrief

Hand bedient huisautomatiseringsysteem

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt