Badbediening met een iPhone

In een uitzending van Dit is De Dag op NPO Radio 1 ging het gesprek over bedienen van je bad met een smartphone. Al tijdens de uitzending meldden presentatoren Renze Klamer en Thijs van den Brink op Twitter dat dit inderdaad bestaat. Ze hadden dat gezien... op Thuiscomfort!

Met een simpele druk op de draai/drukknop vult de Multiplex Trio E van Viega automatisch het bad met de juiste hoeveelheid water en op de gewenste temperatuur. Comfort in optima forma, want voor drie personen kunnen de gewenste hoeveelheid water en de temperatuur worden opgeslagen. Nooit meer onnodig waterverlies. De temperatuur van het water en de waterhoeveelheid zijn zichtbaar door de verlichting in de rand van de draai/drukknop van alle typen Multiplex Trio E armaturen.

Bedieningscomfort en gebruiksgemak

Nog een stapje verder gaat de Multiplex Trio E2 met twee intuïtieve bedienelementen. Via één wordt de gewenste temperatuur geregeld en de toevoer van water gestart. De tweede wordt gebruik om de toevoerhoeveelheid in te stellen en om te schakelen op de handdouche.  De temperatuur en de waterhoeveelheid zijn in één oogopslag herkenbaar: rood of blauw of de temperatuur; zwak of helder verlicht voor de hoeveelheid water.

Elegant en efficiënt

Nog meer functies en gebruikscomfort biedt de Multiplex Trio E3. Bij deze uitvoering is de bovenzijde van één van de draaibare bedienelementen uitgevoerd als stijlvol display van glas. Het bedienelement met display en het tweede, verchroomde bedienelement kunnen op afstand van elkaar worden gemonteerd; bijvoorbeeld de één op de badrand en de ander in de muur.  De bediening van de Multiplex Trio E3 is intuïtief: wanneer u het bedienelement met display aanraakt, verschijnt op het display een overzichtelijk gebruiksmenu met alle functies voor het vullen van het bad. Daarbij krijgt u ook inzicht hoeveel water er gedurende een bepaalde periode is verbruikt. Zo kan onnodig verbruik worden voorkomen en kosten én het milieu worden bespaard.

Aparte App

Maximaal bediencomfort bieden de Multiplex Trio E, E2 en E3 dankzij de mogelijkheid om ze op afstand te bedienen met een tablet of smartphone. Met de Viega Multiplex Trio E-App kan het individuele badcomfort van overal in de woning worden aangestuurd. Handig, comfortabel en modern: het bad aanzetten vanaf de bank in de woonkamer of de loungeset in de tuin. Uiteraard volledig volgens de eigen wensen.

Lees ook: Vloerverwarming badkamer voor ultiem comfort.

Aanmelden nieuwsbrief

Designradiator met schaduw

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.