Thuisbadkamer LinidoSolutions antraciet Img27155-Handicare

Zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen willen we graag en wordt ook gestimuleerd. Maar hoe doe je dat? Bij wie moet je zijn om hulp te krijgen? Op de eerste inspiratiemarkt van Zwolle Woont! worden bezoekers op weg geholpen over plezierig, comfortabel en veilig wonen: donderdag 27 september van 15.30 tot 19.30 uur in de Mulitfunctioneel centrum De Bolder in Aa-landen.

Bedrijven en diensten in Zwolle hebben de handen ineen geslagen en helpen ouderen graag de weg te vinden in Zwolle om van hun woning een fijne plek te maken om er zo lang mogelijk in te leven en genieten. Tijdens deze inspiratiemarkt van Zwolle Woont! laten zij door workshops en activiteiten graag zien en ervaren welke mogelijkheden er zijn om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen.  

Zwolle Woont biedt uitkomst

Er wordt steeds meer zelfstandigheid verwacht en dat is soms een hele uitdaging. De digitale ontwikkelingen gaan razendsnel en de wet- en regelgeving veranderen continu. Zwolle Woont! biedt uitkomst.

Welke diensten?

Ergotherapie Habito laat u ervaren welke oplossingen er zijn om met een lichamelijk beperking toch de dagelijkse activiteiten te kunnen uitvoeren terwijl Thuiscomfort en Karel installatietechniek u de nieuwste technologieën in huis laten zien. Kijk en beleef hoe uw huis veilig en slim ingericht kan worden, u zult versteld staan.

Wanneer dit alles goed geregeld is kunt u zich ontspannen bij Vier het Leven. Zij staan voor u klaar om u te begeleiden tijdens een cultureel uitstapje. Wilt u tijdens de markt even ontspannen? Kom dan langs bij ZorgMies en zij vertellen u onder het genot van een kopje koffie of thee hoe zij mantelzorgondersteuning kunnen bieden. Zelfstandig Leven zal u op de markt alvast voorzien van een aantal tips en trucs om zo lang mogelijk onafhankelijk te blijven van familie of vrijwilligers.

Bij Van Smaak krijgt u alvast een voorproefje van een maaltijd aan huis. En natuurlijk is ook Thuiscomfort met een stand aanwezig op de informatiemarkt. Zo zijn er nog veel meer bedrijven die u willen inspireren met hun aanbod. Bent u nieuwsgierig geworden? Kom langs op 27 september en laat u verrassen! De toegang is gratis.

cta-nieuwsbrief

Anderen lazen ook: Meedenken met de klant en empathie voelen, dat kan niet elke installateur

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt