Koolmonoxidemelder van Hemmink

Circa 30 veilige rook- en CO-melders staan er op een recent gepubliceerd overzicht van VEBON-NOVB. De ondernemersorganisatie voor (brand)veiligheid liet een groot aantal koolmonoxidemelders testen, omdat in het verleden is gebleken dat lang niet alle verkrijgbare melders echt veilig zijn. 

Maar liefst 12 Ei rook- en CO-melders opgenomen op veilige lijst van branchevereniging VEBON-NOVB

Alle melders die het overzicht uiteindelijk hebben gehaald, zijn gecertificeerd volgens de Europese norm NEN-EN 50291. Een mooi resultaat voor Hemmink: van de 30 genoemde artikelen zijn er maar liefst 12 van producent Ei Electronics, dat onder de vlag van Hemmink valt. (Of moeten we in dit kader misschien zeggen: onder de rook van Hemmink opereert.)

Ei rook- en koolmonoxidemelders staan garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Alle Ei producten worden tijdens de productie meermalen getest om de functionaliteit van dit veiligheidsproduct te borgen. Verder zijn de Ei rookmelders getest en goedgekeurd volgens de Europese regelgeving (EN14604).

overzicht-veilige-rookmelders-blur

Een deel van de gepubliceerde lijst

Up-to-date informatie

In eerste instantie zijn alleen rook- en koolmonoxidemelders opgenomen in de veilig bevonden lijst. Begin 2016 worden andere (brand)veiligheidsmaatregelen voor in en om het huis toegevoegd.

Bron: veiligeproducten.nl

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt