Nest zelflerende thermostaat in een woonkamer

Een zelflerende, slimme thermostaat die met de smartphone te bedienen is. Nest van Google, brengt dit comfort onder handbereik. Schaf Nest aan via Thuiscomfort en weet u verzekerd van professionele installatie door een officiële Nest Pro. Zonder verborgen kosten.

Een warm nest met Nest van Google

Google is een merk dat garant staat voor innovatie. De Nest slimme, lerende thermostaat is – zoals we dat van Google mogen verwachten – gebouwd op briljante technologie en uitgevoerd in een modern designjasje. Bediening van de Nest is even simpel als doeltreffend: u draait de temperatuur op de herkenbare, ronde muurthermostaat naar boven of beneden. Het systeem onthoudt vervolgens wanneer dit gebeurt en ‘onthoudt’ dat. Om hier in het vervolg rekening mee te houden bij het bedienen van de centrale verwarming. Op die manier behoort het tijdrovende instelwerk van standaard thermostaten met Nest voorgoed tot het verleden.

Introductievideo Nest Thermostat

Bediening met een app

Google Nest kan niet alleen bediend worden op de thermostaat zelf, maar ook met een app. Zo ziet u op afstand welke temperatuur het in huis is – om eventueel de kachel hoger of lager te zetten. Op die manier komt u nooit meer in een koud huis thuis. Ook kunt u direct ingrijpen als u onderweg bedenkt dat de kachel nog brandt. Hierdoor, en door de zelflerende functionaliteit, zorgt Nest ervoor dat het energieverbruik in uw huis daalt, en daarmee de energiekosten. Dit verbeterde energieverbruik wordt ook inzichtelijk gemaakt via de app.

Ook de Nest-bewakingscamera en de slimme rookmelder van Nest, zijn aan te sluiten op de Nest slimme thermostaat en dus te bedienen via de app. 

Nest slimme thermostaat met zwart bedieningspaneel

Nest zelflerende thermostaat

Slimme, pratende rookmelder van Nest Labs

Nest pratende rookmelder

Nest beveiligingscamera

Nest beveiligingscamera

Nest slimme thermostaat en de Nest app op een smartphone

Professionele installatie zonder verborgen kosten

Schaft u een Nest aan bij de Thuiscomfort-specialist? Dan verzekert u zich van professionele installatie. Verschillende specialisten hebben inmiddels de opleiding tot Nest Pro gevolgd. Zij weten precies hoe de modulerende Nest-thermostaat geïnstalleerd en ingeregeld moet worden en zorgen voor een optimaal rendement van uw cv-installatie en de koppeling met de app op uw smartphone via een heatlink.

Voor de Nest slimme thermostaat en de installatie ervan rekent de Nest Pro eenmalig een bedrag. Er wordt geen maandelijkse opslag op uw energienota gerekend, zoals bij andere slimme thermostaten wel het geval is. Sterker: uw energienota zal eerder dalen als gevolg van het slimme, energiezuinige gedrag van Nest.

Loopt u warm voor Nest?

Vraag een offerte aan bij een Nest Pro bij u in de buurt.