Filterkraan: nooit meer sjouwen met flessen mineraalwater.

GROHE Blue filterkraan

In Nederland hebben we de luxe dat ons kraanwater direct geschikt is om mee te koken of om koffie en thee mee te zetten. Maar als we een glas écht lekker water willen drinken, kiezen steeds meer mensen voor mineraalwater. Al is dat niet altijd praktisch en zeker niet milieuvriendelijk: het kost namelijk zeven liter water om slechts één liter mineraalwater uit de supermarkt te maken. 

De frisse, schone smaak van mineraalwater met een filterkraan

Keukenkranen van GROHE Blue® zijn voorzien van een koolstoffilter dat het kraanwater zuivert, waardoor het de frisse, schone smaak krijgt die u kent van mineraalwater uit flessen. Het filter gaat circa 12 maanden mee – bij gemiddeld gebruik – en kan worden aangepast aan de hardheid van het water. Het verwijdert stoffen die de geur en smaak negatief beïnvloeden, zoals chloor en organische stoffen. Zodra de filtercapaciteit minder is dan 10%, knippert het licht op de kraan; dit ten teken dat het filter vervangen moet worden.

Plat water of bruisend?

Met GROHE Blue® Pure heeft u op ieder moment van de dag de beschikking over heerlijk gefilterd water. GROHE Blue® Chilled combineert een gewone keukenmengkraan met een kraan voor (gekoeld) mineraalwater. GROHE Blue® Chilled & Sparkling heeft dezelfde functies als GROHE Blue® Chilled, maar biedt bovendien de mogelijkheid om fijne bubbels van koolzuur aan het gefilterde water toe te voegen.

Aanmelden nieuwsbrief

Aanmelden nieuwsbrief

Ontvang elke maand nieuws over duurzaam wonen, smart homes en langer zelfstandig thuis wonen