De nieuwste smart home-innovaties voor uw trouwe vriend

Hond maakt selfie met smartphone

Jasjes, jurkjes, wandelwagens, met diamanten bezette halsbanden, tasjes, luxe hokken, hangmatjes. Tegenwoordig doen we álles om het geluk van onze trouwe viervoeter te vergroten. Maar wist u dat er ook al slimme apparaten op de markt zijn om onze liefste huisgenoten te bedienen? Raar? Oordeel zelf...

Schotel uw huisdier een maaltijd voor, waar u ook bent

Bent u in het bezit van een zeer hongerige hond of kat? Met de Smartfeeder van Petnet, kunt u met een smartphone, laptop of tablet uw huisdier op afstand een maaltijd voorschotelen. U kunt zelf de tijdstippen en hoeveelheden instellen. Zo kan hij nooit stiekem te veel eten wanneer u niet in de buurt bent. De bijbehorende app vertelt hoeveel voeding er nog is en hoeveel calorieën erin zitten. Uw viervoeters dieet is hiermee dan ook perfect in de gaten te houden. 

SmartfeederPetnet

Geen vechtpartijen bij de voederbak meer

Heeft u meerdere katten met verschillende eetpatronen rondlopen en zijn zij geneigd elkaars maaltijden op te eten? Dan is de GateFeeder wellicht een uitkomst. De GateFeeder 'leest' de radiogolven die de halsbanden van uw dieren uitzenden. Zo herkent het apparaat welk dier bij welke maaltijd hoort. Zo opent hij alleen het deurtje van de voederunit, wanneer het juiste huisdier ervoor staat. 

dikke en dunne kat

De zelfverschonende kattenbak

Heeft u een hekel aan het verschonen van die vieze kattenbak? Dan is daar de CatGenie! Deze slimme kattenbak is rechtstreeks aangesloten op de waterleiding. De kattenbak verschoont zichzelf én door het stromend water is de bak ook gelijk vrij van geuren en bacteriën. 

De CatGenie - de zelfverschonende kattenbak

Onophoudelijk blaffen is verleden tijd

Blaft uw hond vaak uren achter elkaar en hebt u daardoor klagende buren? Met de Super Bark Stop van Viatek is dat snel afgelopen. Dit slimme apparaat hangt u op in uw tuin en is weerbestendig. De Super Bark stop zendt een toon uit wanneer uw hond onophoudelijk begint te blaffen. De toon is alleen hoorbaar voor honden, maar u kunt hem ook handmatig instellen zodat ook mensen ‘m kunnen horen. Zo bent u ook gelijk van uw klagende buren af. 

Blaffende hond

Nooit meer hondenharen op uw dure bank

Heeft u een prachtige nieuwe witte bank waar uw hond ab-so-luut niet op mag springen? Dat kunt u eenvoudig regelen met de Scraminal van Amtek. U plaatst het apparaat waar u maar wilt. Via sensoren neemt het apparaatje beweging en warmte waar. Zodra uw hond in de buurt komt, zendt het apparaatje een hoge toon uit die uw viervoeter niet fijn vindt. De kans dat hij op uw favoriete meubel springt, is daarmee nihil. 

Scraminal

Houd contact met uw viervoeter via uw smartphone

Vindt u het lastig om uw hond alleen thuis te laten? Of wilt u weten wie van uw huisdieren steeds de voorraadkast plundert? Met de Furbo Dog Camera houdt u via uw smartphone contact met uw hond. Waar u ook bent. De HD-camera die beelden tot 720 pixels streamt kan 120 graden draaien. De Furbo Dog Camera is ook uitgerust met speakers en een microfoon. Zo kunt u uw hond bijvoorbeeld gerust stellen, complimentjes en standjes geven op afstand. Wanneer uw hond flink staat te blaffen, krijgt u automatisch een waarschuwing op uw smartphone. Als extraatje kunt u ook nog snackjes uit de standaard naar buiten schieten.

Is uw hond op dieet en heeft hij eerder beweging nodig dan snackjes? Dan is de Petcube misschien iets voor u. Deze camera kan bijna hetzelfde als de Furbo, maar in plaats van brokjes schieten, kunt u een spelletje met uw hond of kat spelen. De camera-kubus heeft een ingebouwde laser die u via uw smartphone bedient. Uw viervoeter zal ongetwijfeld achter de laser aanrennen en als klap op de vuurpijl maakt u ook nog tegelijkertijd foto en video’s en deelt u ze in een handomdraai met al uw vrienden en kennissen. 

Furbo dog camera

Spoor uw avontuurlijke hond eenvoudig op!

Bent u uw hond steeds kwijt tijdens het uitlaten? Dan is er nu de Whistle Activity Tracker. Hiermee lokaliseert u uw hond tot op ruim 4.000 kilometer afstand. De tracker houdt bij waar uw hond is, waar hij het vaakst naar toe gaat en op welke plekken hij bijvoorbeeld vaak gaat liggen. Zo vindt u uw hond niet alleen snel, maar monitort u ook zijn gedrag en kunt u daarop anticiperen. 

Whistle dog tracker
Praat mee over dit onderwerp op onze Facebookpagina!

U gaat op vakantie, en neemt... uw domotica?