Traplift van PractiComfort

Het is misschien wel hét symbool van langer zelfstandig thuis wonen. Als er een oplossing is waardoor senioren optimaal en blijven van hun huis kunnen blijven genieten, is het de traplift. Toch konden we uw vragen op dit vlak tot nu toe helaas niet beantwoorden. Door onze samenwerking met PractiComfort kunt u bij Thuiscomfort nu ineens kiezen uit maar liefst zestien typen trapliften.   

Wat maakt de traplift zo speciaal?

Veel oplossingen op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen vallen onder de noemers sanitair of elektrotechniek. Denk aan veilige badkamers met een inloopdouche, het douchetoilet, een verlaagde wastafel (sanitair). Of denk aan een videotelefoon, een persoons- of valalarm of aan huisautomatisering (elektrotechniek). Dit maakt de keuze voor een vakman relatief eenvoudig: sommige installateurs zijn gespecialiseerd in sanitair, anderen in elektrotechniek of in beide.

Traplift van PractiComfort

De traplift is een ander verhaal. Het wordt geplaatst door gespecialiseerde bedrijven, waar wij als Thuiscomfort tot nu toe geen contacten mee hadden. Door vanaf heden samen te werken met dé speler op dit vlak, kunnen wij ineens een compleet pakket aan woningaanpassingen aanbieden en vergroten wij de mogelijkheden voor u als bewoner. Een belangrijke stap voor ons als organisatie en voor onze klanten.

Waarom een traplift van PractiComfort?

Als grootste speler op het gebied van langer zelfstandig thuis wonen in Nederland, hebben wij als Thuiscomfort natuurlijk een naam hoog te houden. Bij de keuze voor de trapliften van PractiComfort hebben de volgende aspecten meegewogen:

  • Kwalitatief aanbod
  • Ruime keuze in trapliften, merkonafhankelijk
  • In elke prijsklasse, met of zonder financiering
  • Ruime ervaring: reeds tienduizenden trapliften geïnstalleerd

Meer informatie

Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte ontvangen voor een traplift? Op deze pagina lees u meer.

Vraag een offerte aan voor een traplift

Blijf onafhankelijk met een PractiComfort traplift