De 10 nieuwsberichten waar iedereen over sprak in 2015

Medailles voor de top-10 nieuwsberichten op Thuiscomfort.nl in 2015

We tellen af naar het einde van het jaar. 2015 was een jaar van vele vragen, handige oplossingen, mooie verhalen en natuurlijk ook van aanpassen en doorgaan. Wat viel er op? Wat bleef hangen? Wat haalde de top tien bij onze lezers? In de afgelopen weken hebben we dit met u doorgenomen. Met vandaag de allerlaatste top 10: van nieuwsberichten die iedereen las in 2015.

Het grootste nieuws gebracht door Thuiscomfort in 2015

De berichten die in 2015 het meest in het oog sprongen op Thuiscomfort, zetten we hier voor u op een rij. Ze zijn het meest bekeken, roepen de meeste reacties op op social media of vallen u om een andere reden op. Omdat ze u nieuwsgierig maken, iets leren over de mogelijkheden van langer zelfstandig thuis wonen of omdat u wordt uitgedaagd tot een test. 

1 – Douche-wc populair

Over een paar jaar zitten we allemaal op een douche-wc

Een douche-wc of Japans toilet is uiterst populair onder onze lezers, dat mogen we concluderen aan de hand van de reacties die binnenstromen op Facebook. Het nieuwsbericht is ongekend vaak bekeken in 2015. En met reden, wie wil nu niet het comfort ervaren van een hygiënische spoelbeurt met warm water na afloop van de toiletgang?

Tweet dit

2 – De magie van een inloopdouche

Zij liet haar bad vervangen door een douche, wat er toen gebeurde...

Thuiscomfort-specialist Seegers Ontzorgt plaatste een bericht over een inloopdouche op hun Facebook-pagina. Thuiscomfort nam het over. And the rest is history! Het bericht over de badkamerrenovatie is een regelrechte internethit, niet in de laatste plaats natuurlijk door de zeer spannende titel. Iedereen wil veilig en gemakkelijk kunnen douchen, een inloopdouche is dan een echte uitkomst.

Tweet dit

3 – Populaire ogentest

Baggerman, Erichem. Klik op de afbeelding om de profielpagina te bekijken.

Mensen zijn dol op testjes, zo weten we inmiddels. Voor de ogentest bovenaan dit bericht geldt dat niet anders. Het antwoord staat onderaan het bericht. Hebt u het goed geraden?

Tweet dit

4 – Verfrissend artikel

16 manieren om heerlijk koel te slapen

Het is begin augustus drukkend heet in Nederland. Op Thuiscomfort verschijnt een artikel boordevol tips om het in de slaapkamer lakker koel te maken. Enkele dagen later vullen we het artikel aan met tips van onze lezers: neem een waterbed of trek natte sokken aan. Wij hebben hierdoor in elk geval heerlijk geslapen. We hopen u ook!

Tweet dit

5 – Beun de Beunhaas op heterdaad betrapt

Kiezen voor kwaliteit of wordt het een Beun de Beunhaastklus?

Dat niet iedere installateur of klusser dezelfde, hoge standaard hanteert als de Thuiscomfort-specialist, wordt pijnlijk duidel;;ijk in een artikel over beunhazerij. Twitter-account Beun de Beunhaast verzamelt al enige tijd voorbeelden van slecht uitgevoerde installatiewerkzaamheden. In het artikel enkele bijzondere voorbeelden.

Tweet dit

6 – Comfort in de badkamer

Vervang uw bad in een dag door een inloopdouche

Een ijzersterke belofte wordt gedaan in dit artikel op Thuiscomfort. Veel mensen zien op tegen de toestanden en de rommel die gepaard gaat met een badkamerrenovatie. Als dat in één dag achter de rug kan zijn, scheelt dat veel gedoe en stress. Bovendien kunt u direct randloos uw douche binnenlopen en daarmee neemt het gevaar van een valpartij in de badkamer direct af.

Tweet dit

7 – Handig overzicht van trends

Langer zelfstandig thuis wonen, 7 trends voor 2015

Aan het begin van 2015 benoemen we zeven trends op het gebied van levensloopbestendig wonen. Inmiddels is het jaar bijna voorbij en weten wat er is uitgekomen en wat niet. 

Onze trendwatchers zijn op dit moment druk bezig om input te verzamelen voor een dergelijk artikel over 2016. Daarover leest u binnenkort meer op Thuiscomfort.

Tweet dit

8 – Huis-tuin-en-keukentips

Cola in het toilet en andere schoonmaaktips

Ook low-tech ideeën vindt u volop op Thuiscomfort. Van de collega's van Technische Unie namen we het bericht over dat je het toilet kunt schoonmaken met cola. U vond dit kennelijk een goed idee of was gewoon erg nieuwsgierig hoe dat werkt. 

Tweet dit

9 – Veiligheid bij de voordeur

Moderne toegangssystemen, behoort dit binnenkort tot het verleden?

Vanuit de huiskamer zien wie er voor de voordeur staat en de deur dan op afstand openen. Over een videotoegangscontrolesysteem en andere moderne toegangssystemen gaat dit artikel

Tweet dit

10 –Droomkeuken met een muisklik

Maak van uw jaren '70-keuken een droomkeuken zonder deze te verbouwen

Verkoopstyling kan handig zijn als u uw huis wilt verkopen. Maar haalt u de gemaakte kosten er wel uit? Als alternatief kunt u uw keuken ook digitaal laten stylen. Dat scheelt tijd, kosten en moeite en het resultaat is even verbluffend. Voor de foto's althans. 

Tweet dit

De redactie van Thuiscomfort hoopt dat u onze artikelen in 2015 met veel plezier gelezen hebt en staat in 2016 graag weer voor u klaar. Fijne feestdagen alvast!