Medailles voor de top-10 productpagina's op Thuiscomfort.nl in 2015

We tellen af naar het einde van het jaar. 2015 was een jaar van vele vragen, handige oplossingen, mooie verhalen en natuurlijk ook van aanpassen en doorgaan. Wat viel er op? Wat bleef hangen? Wat haalde de top tien bij onze lezers? We nemen dit de komende 4 weken graag met u door, met om te beginnen de top 10 van populairste productpagina's in 2015.

De meest interessante producten volgens onze lezers

De lijst is veelzijdig, veelzeggend en veelbelovend. Deze top 10 wordt gedomineerd door producten en aanpassingen die de dagelijkse gang van zaken een stuk eenvoudiger en gemakkelijker maken, zoals domotica en douches met lage instap. Of hygiënischer, zoals de douche-wc die de lijst tweemaal siert. 

1 – Iris Comby van Novellini: hoge zelfredzaamheid met een laag instapbad

Iris Comby van Novellini. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Heeft u moeite met een hoge instap, dan is een instapbad een praktische en moderne oplossing. De Iris Comby van Novellini is een combinatie van bad en douche, met lage instap en voorzien van een geïntegreerde deur.

Tweet dit

2 – Busch Free@Home van Busch Jaeger: domotica maakt uw huis slimmer

Busch-free@home®. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Uw dagelijkse leven wordt een stuk gemakkelijker met huisautomatisering of domotica. Met Busch-free@home® bedient u uw jaloezieën, licht, verwarming, airco en deurcommunicatie eenvoudig via een schakelaar aan de wand, via uw smartphone of uw tablet.

Tweet dit

3 – SG Washlet douche-wc van Toto: fris en fruitig met een Japans toilet

Toto SG Washlet douche-wc. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Het summum aan comfort, zo kunt u de Toto SG Washlet douche-wc noemen. Niet alleen is de douche-wc hygiënisch door de E-water-technologie en de tornado flush-spoeling. Met de Energy Saver-functie is deze oplossing ook energiezuinig.

Tweet dit

4 – UPA Home Booster van Grundfos: boost voor extra waterdruk en een stevige waterstraal

Drukverhogingspomp Grundfos UPA Home Booster. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Is uw cv op zolder geplaatst of woont u op de derde verdieping, dan kan het voorkomen dat er weinig waterdruk op uw kranen of douche staat. Met de kleine drukverhogingspomp Grundfos UPA Home Booster verhoogt u de druk met 0,8 bar en heeft u het voordeel van een krachtige waterstraal.

Tweet dit

5 – Kinemagic inloopdouche van Kinedo: een nieuwe douche zonder verbouwing

Kinedo Kinemagic douche. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Uw bad vervangen was nog nooit zo eenvoudig. De Kinedo Kinemagic douche kan al in één dag geïnstalleerd worden. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen, zodat u zeker weet dat het past in uw badkamer.

Tweet dit

6 – TrendLine van Nefit: bespaar op uw energierekening met een HR-combiketel

Cv-ketel Nefit TrendLine. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

De compacte, kwalitatieve cv-ketel Nefit TrendLine gebruikt nooit meer energie dan nodig is en is uitgerust met slimme software. Zo onthoudt de ketel uw gebruikspatronen en biedt het u de optimale balans tussen comfort en energiebesparing.

Tweet dit

7 – Automatische garagedeuropener van Came: bedien uw garagedeur met één druk op de knop

Came automatische garagedeuropener. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Een van de meest eenvoudige installaties, die met zeer beperkt budget kan worden uitgevoerd: de Came automatische garagedeuropener. Terwijl u comfortabel in uw auto wacht, opent u de deur van uw garage op afstand.

Tweet dit

8 – AquaClean douche-wc van Geberit: geniet van het gevoel van absolute frisheid en hygiëne

Geberit AquaClean 8000 en 8000plus complete douchewc met föhn. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Water is niet weg te denken bij de dagelijkse lichaamsverzorging. Met een simpele druk op de knop reinigt de Geberit AquaClean 8000 en 8000plus complete douchewc met föhn uw onderlichaam met een aangename, warme waterstraal.

Tweet dit

9 – LIGHTIFY van Osram: in aangename sferen met slimme verlichting

Slimme verlichting van Osram LIGHTIFY™. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Net zoals dat elke kamer in huis een ander doel dient, verschilt het licht ook per kamer. Met slimme verlichting van Osram LIGHTIFY™ stelt u per ruimte verschillende lichtscènes in, die u met de app op uw smartphone of tablet bedient.

Tweet dit

10 – Internetradio van Busch Jaeger: overal in huis luisteren naar de radio

Busch-Radio iNet internetradio. Klik op de afbeelding om het product te bekijken.

Comfortabel wonen is pas compleet als het entertainment goed is geregeld. De Busch-Radio iNet internetradio is een compacte inbouwradio waarmee u in elke kamer radio streamt vanaf het internet. Gekoppeld met licht- en bewegingsschakelaars schakelt de radio automatisch in en uit als u het vertrek verlaat. 

Tweet dit

Buitencategorie - radiatorknop van Danfoss: waterzijdig inregelen radiatoren

Dynamic Valve van Danfoss, bekijk het nieuwsbericht hierover

Niet in de top 10, omdat het is gebracht als een nieuwsartikel op Thuiscomfort. Maar wel een uiterst populair productonderwerp op Thuiscomfort in 2015 is de Dynamic Valve radiatorknop van Danfoss. Het onderwerp voert wekenlang de lijstjes aan op onze site, het onderwerp waterzijdig inregelen van radiatoren spreekt duidelijk een grote groep mensen aan. Vandaar een aparte vermelding in deze top 10, als bericht van de buitencategorie!

Tweet dit

Populairste specialistenprofielen

Volgende week nemen we de meest bezochte specialistenprofielen van 2015 onder de loep.