Entree Living Space Experience

Consumenten die de mogelijkheden van huisautomatisering willen ervaren, kunnen sinds enige tijd terecht in de uitgebreide Living Space® Experience in Nieuwegein. Op 320 m2 wordt getoond hoe door middel van slimme verlichting, slimme verwarming en bijvoorbeeld toegangscontrole het leven thuis aangenamer of veiliger kan worden gemaakt.

Uitbreiding Living Space Experience van Busch-Jaeger

Operationele producten van diverse fabrikanten

Een artikel van Home Emoticon biedt een kijkje in de Living Space Experience-demowoning van ABB. Naast de producten van deze Duitse fabrikant zelf, worden in de demowoning ook producten getoond van leveranciers als Philips, Bang & Olufsen, Miele en Miditec. Producten die volledig operationeel een vast onderdeel van dit innovatieve informatiecentrum vormen.

Busch-Free@Home domotica

Herkenbare woonomgeving nagebootst

In de Living Space Experience is sprake van een herkenbare woonomgeving. Hierbij is naast een nagebootste buitensituatie met onder andere bewegingsmelders en video-deurcommunicatie, in de verschillende huiselijke vertrekken zoals keuken, woonkamer, kantoor en slaapkamer, een volledig praktisch werkbare voorbeeldsituatie gecreëerd. 

De Living Space Experience bevindt zich in De Woonindustrie in Nieuwegein en is vrij toegankelijk op maandagen van 10.00-17.00 uur.

Lees het artikel in Home Emoticon

Klik op het logo hieronder en download om het volledige artikel te openen.

Living Space Experience in Home Emoticon

Rondleiding door de Living Space Experience

Adres Living Space Experience

De Woonindustrie

Symfonielaan 1
3438 EW Nieuwegein
www.dewoonindustrie.nl

Living Space Experience is vrij toegankelijk op maandagen van 10.00-17.00 uur