Woning met buitenverlichting.

Binnenkort slaat de klok wintertijd. Kortere dagen betekent minder daglicht, terwijl we toch goed zicht nodig hebben. Als u de oprit opdraait, het vuilnis buitenzet, maar ook als u nog even op uw terras bij uw vuurkorf zit. Wat voor u goed licht is, hangt ook van uw bezigheden af.

Welke opties heeft u voor uw buitenverlichting?

Buitenverlichting bestaat in vele soorten en maten. Sommige opties zijn voor iedereen handig of haalbaar, andere opties zijn afhankelijk van uw huis en wat u zelf prettig vindt. Uiteindelijk gaat het erom dat u comfortabel en veilig woont.

Routeverlichting

Bij een lange oprit of een woning die in een bos gelegen is, kunt u de route verlichten. Of dat uw oprit of uw tuinpad is, ligt natuurlijk aan uw huis. Zo beweegt u zich veilig naar uw voordeur, ook als uw zicht minder goed is.

Routeverlichting op een tuinpad.

Buitenverlichting

Op uw terras, bij de entree of bij de garage, u wilt kunnen zien wat u aan het doen bent. Daarbij hangt het type lamp af van de plek. Op uw terras zult u eerder kiezen voor sfeerlicht, dat kan ook gekleurde verlichting zijn om een extra accent aan uw woning te geven.

Busch-MasterLight® gekleurde buitenverlichting

Automatische verlichting

Bij uw garage of entree is automatische verlichting heel praktisch. Door de bewegingsmelder springt het licht vanzelf aan als u aankomt en gaat het licht ook vanzelf weer uit na de ingestelde tijdsperiode. Zo wordt de deur van het slot draaien en veilig over de drempel stappen een fluitje van een cent. Kiest u voor LED-lampen, dan heeft u het voordeel van jarenlang goed zicht voordat de lamp aan vervanging toe is.

Theben LED-verlichting voor buiten met bewegingsmelder

Verlicht huisnummer

Iedereen heeft een huisnummer bij de voordeur hangen, maar een verlicht huisnummer is nog niet zo vanzelfsprekend. Terwijl dit toch helder en duidelijk is voor bezoek, de pakketdienst en hulpdiensten. 

Entree met verlicht huisnummer.

Verlichte deurbel

Kloppen, want ze zagen de bel niet? Met een verlichte bel laten uw gasten u eenvoudig weten dat ze zijn gearriveerd, waar u in huis u zich bevindt. Een kleine aanpassing, die u veel kan opleveren.

Advies nodig?

Heeft u al de juiste bedrading aan de buitenzijde van uw woning? Of bent u op zoek naar een geheel nieuwe lichtsysteem? Onze specialisten denken graag met u mee wat er bij uw woning en uw wensen past.