Maak uw leven makkelijker met Comelit Visto

Met de Visto video-deurbel van Comelit ziet, hoort en spreekt u met uw bezoeker via uw smartphone of tablet. Of u nu thuis bent of op vakantie. Naast video-deurbel fungeert de Visto ook als beveiligingssysteem omdat het iedere bezoeker vastlegt. 

Met de Visto video-deurbel weet u altijd wie er voor uw deur staat

De Visto video-deurbel maakt verbinding met uw thuisnetwerk. Dit kan bedraad of via wifi. Door de full audio- en videocommunicatie met uw voordeur ervaart u rust omdat u altijd weet wie er voor uw deur staat. Bezoekers of indringers. U bent altijd op de hoogte. Met de Visto heeft u altijd het gevoel dat u thuis bent en de beveiliging van uw woning in eigen hand hebt. 

Altijd in contact met uw huis via de Visto-app

De Visto slaat 24/7 beelden op in de cloud. Op deze manier kunt u altijd zien wat u heeft gemist. Alle bezoekers die op uw deurbel drukken worden geregistreerd en bewegende beelden ziet u direct op uw smartphone of tablet. U kunt direct communiceren met uw bezoekers. Het is mogelijk om bewegingsdetectie in te stellen op uw deurbel en eventuele extra camera's. Daarnaast kunt u kiezen voor de modus 'thuis' of 'weg'.  

Voel u veilig met Visto. Dag en nacht

De Visto video-deurbel bezit IR-sensoren die de lichtcondities detecteren en automatisch de infrarood-leds inschakelen en de camera bijstellen wanneer het donker wordt. Zo heeft u altijd scherpe beelden. 

Voel u veilig met Visto van Comelit. Waar u ook bent

Eigenschappen Comelit Visto slimme video-deurbel

  • HD camera met hoge videoresolutie

  • Audio via ingebouwde speaker en microfoon

  • Bewegingsdetectie - waarschuwt u met een pushbericht

  • Nachtzicht - IR-leds detecteren een slechte verlichting en stellen de video automatisch bij voor een beter zicht in het donker

  • Verbinding met het internet via datakabel of wifi

  • Optimaal betrouwbaar - na 125.000 keer indrukken functioneert de beldrukker nog steeds!

De deurbel die past bij uw stijl en woning

De Visto video-deurbel wordt geleverd in grafietzwart. Heeft u liever een andere kleur? Dan is het mogelijk een zilvergrijs of wolkenwit frontpaneel te kiezen.

De deurbel die past bij elke stijl en woning

Naast deurbel ook binnen- en buitencamera van Visto

Naast de slimme video-deurbel heeft Comelit ook de Visto binnencamera om uw huis van binnen te beveiligen en de Visto buitencamera om de omgeving rondom uw woning in te gaten te houden. 

Eerste indrukken Comelit Visto

Exclusief verkrijgbaar via Thuiscomfort

De Comelit Visto is in ons land uitsluitend verkrijgbaar via Thuiscomfort. Selecteer hier een gecertificeerd installatiebedrijf. 

Comelit Visto laten installeren? Vind hier uw vakspecialist!

Slimme video-deurbel Comelit Visto

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.