Thuiscomfort: keuze uit honderden specialisten in Nederland

Op Thuiscomfort vindt u honderden specialisten die u kunnen helpen uw woning comfortabeler of toekomstbestendig te maken, of deze aan te passen aan een specifieke beperking. Elke specialist heeft zo zijn eigen kwaliteiten. Wie kan u helpen met een specifieke vraag? 

De ene specialist is de andere niet

Op Thuiscomfort vindt u verschillende specialisten:

  • Installateurs
  • Aannemers/bouwbedrijven
  • Showrooms
  • Overige

Installateurs

Een installateur is een technisch specialist. Een loodgietersbedrijf is bijvoorbeeld een installateur, maar ook een elektricien of een sanitairspecialist. Sommige installateurs beheersen meerdere vakgebieden of werken samen met partners vanuit een andere specialismen. Dit kan handig zijn, want bij de bouw of renovatie van een badkamer komen bijvoorbeeld verschillende installatievakgebieden kijken.

In sommige profielen van installateurs komt u de begrippen E en W tegen. E staat daarbij voor Elektra, W voor alles wat met gas, water, luchtbehandeling, riolering en sanitair te maken heeft (Werktuigbouwkundig). 

Aannemers/bouwbedrijven

Als uw vraag aan een Thuiscomfort-specialist meerdere disciplines omvat, met name als er bouwkundige aspecten bij een aanpassing komen kijken kan het handig zijn om een aannemer in te schakelen. Bijvoorbeeld bij het maken van een aanbouw, het aanbrengen van isolatie of het verplaatsen van een badkamer naar de begane grond, schakelt u waarschijnlijk een aannemer in. 

Showrooms

Er zijn in Nederland verschillende showrooms waar u kunt kennismaken met de nieuwste technieken en mogelijkheden voor uw woning. Zo zijn er showrooms op het gebied van:

  • (Aangepast) sanitair
  • Huisautomatisering
  • Aanpassingen voor mensen met een beperking

In veel showrooms kunt u niet alleen zien wat er op de markt is, maar ook oplossingen uitproberen. Veel showrooms zijn zelf ook een installatiebedrijf of werken samen met lokale installateurs of aannemers. Die kennen de producten en kunnen deze in uw woning aanbrengen. 

Overige specialisten

Naast de genoemde specialisten komt u op Thuiscomfort specialisten tegen die niet onder een van de hoofdcategorieën vallen. Denk aan ergotherapeuten, bouwkundig adviseurs, een toegankelijkheidsexpert en zelfs een mozaïekkunstenaar. Omdat deze niet in te schakelen zijn bij het gros van de verbouwingen of nieuwbouwprojecten, vindt u ze niet terug in de Specialistenkiezer. Op de plaatsen waar zij hun expertisen delen op Thuiscomfort, vindt u om die reden hun contactgegevens.

Stel een vraag aan onze specialisten

Heeft u een vraag over (een van) de producten en oplossingen op Thuiscomfort? Stel uw vraag eenvoudig aan een specialist bij u in de buurt. Of dit nu een installateur, een aannemer, bouwbedrijf of showroomhouder is.

Weet u niet precies welke specialist u het beste kunt benaderen? Kies dan willekeurig een partij die u aanspreekt. Als een van de Thuiscomfort-specialisten niet zelf uw vraag kan beantwoorden, zal deze een collega-specialist uit de regio inschakelen.

Natuurlijk helpt Thuiscomfort u ook graag bij het maken van de juiste keuze. Stuur een e-mail naar [email protected].

 

specialist in huisaanpassingen

 

 

Anderen lazen ook: Elektricien nodig?

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.