Zeg Hello met de Nest videodeurbel. Ook als u niet thuis bent

Met de Nest Hello videodeurbel weet u altijd wie er voor uw deur staat

De Nest Hello videodeurbel combineert het gemak van een videodeurbel met de beeldkwaliteit en de intelligentie van een Nest Cam. De Nest Hello levert zelfs 's nachts HD-video's met haarscherpe beelden. Zie alles wat er voor uw deur gebeurt. Bekijk uw bezoekers of afgeleverde pakketjes. Check dag en nacht wat er bij u thuis gebeurt.

Met Nest Hello weet u altijd wie er voor uw deur

Met de Nest Hello weet u altijd wie er voor uw deur staat. De videodeurbel is niet te missen: de lichtring kan knipperen wanneer er iemand aankomt, zodat uw bezoeker gelijk ziet waar uw deurbel hangt. Bellen ze aan? Dan ziet u gelijk op de Nest-app op uw smartphone wie er voor de deur staat en begint u eenvoudig een gesprek. Ook als u niet thuis bent.

Bedien Nest Hello eenvoudig met uw smartphone

Met de app stuurt u ook gemakkelijk een vooraf opgenomen reactie, zoals 'ogenblikje, we komen eraan'. Dankzij de echo- en ruisonderdrukking zijn uw bezoekers altijd goed te verstaan. Ook als het lawaaierig is op straat. Slaapt uw baby? Dan schakelt u de 'Stiltetijd' in met de app en blijft de deurbel stil, maar ontvangt u wel push-meldingen op uw smartphone. 

Mis niets meer met Nest Aware

De Nest Hello streamt standaard dag en nacht. Zo kunt u altijd checken wat er bij u thuis gebeurt. Ook laat Nest Hello bezoekers van top tot teen zien (of een pakketje op de grond), kunt u praten en horen in HD-kwaliteit en bekijkt u tot drie uur terug wat er voor uw deur heeft plaatsgevonden. Met een abonnement op Nest Aware heeft u nóg meer mogelijkheden. Zo bewaart u uw geschiedenis langer en weet de Nest Hello door de gezichtsherkenning wie de bezoeker is of laat u weten dat er een onbekend persoon voor de deur staat.

Bekijk uw bezoeker van top tot teen met Nest Aware
Wilt een Nest Hello laten installeren? Vraag een offerte op bij uw Thuiscomfort-specialist!

nest-brengt-nieuwe-versie-slimme-thermostaat-nederland

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.