Vergroot uw vindbaarheid met Thuiscomfort

Businessman Using Computer

Thuiscomfort wordt maandelijks bezocht door duizenden consumenten die gericht op zoek zijn naar oplossingen voor hun woning, waaronder mensen bij u in de regio. Door actief deel te nemen in Thuiscomfort wordt uw zichtbaarheid bij de bezoekers vergroot en kunt u meer informatieverzoeken en offerteaanvragen ontvangen.

Thuiscomfort-partners hebben een streepje voor

Thuiscomfort is meer dan een leadgenerator. Uw aanwezigheid op Thuiscomfort.nl draagt bij aan een beter imago, helpt uw klanten in hun keuzeproces en versterkt uw vindbaarheid in zoekmachines. Hoe actiever u bent, des te beter u gevonden wordt.

Vergroot uw vindbaarheid

Zeven tips om uw zichtbaarheid en vindbaarheid met Thuiscomfort te vergroten:

1. Plaats een partnerlogo op uw website

Onderaan deze pagina treft u ons partnerlogo in diverse formaten. Plaats dit op uw website met een link naar Thuiscomfort.nl. Voor klanten een teken van betrouwbaarheid en een mogelijkheid om inspiratie op te doen. Bovendien versterkt het indirect uw positie in Google.

2. Like, share of en retweet onze artikelen

Social media zijn steeds belangrijker voor het werven van nieuwe klanten. Hoe actiever u bent, hoe beter u gevonden wordt. Thuiscomfort maakt het u gemakkelijk. Door artikelen van Thuiscomfort te liken, sharen of retweeten wordt u beter gevonden door uw klanten. Met informatie die voor hen van toepassing is. Uiteindelijk versterkt ook dit uw positie in zoekmachines.

3. Plak een partnersticker op uw bus of vestiging

Vanuit Thuiscomfort zijn er standaard stickers beschikbaar voor onze partners, met afmetingen 21 cm (breed) en 7 cm (hoog). Deze stickers zijn uitsluitend bestemd voor gebruik binnenshuis.

Wilt u stickers met andere specificaties laten maken of stickers die ook buitenshuis bruikbaar zijn? Vraag dan via uw verkoopkantoor van Technische Unie een aangepast drukwerkbestand aan, volgens uw specificaties. Met dit bestand kunt u bij uw vaste drukkerij dan eigen Thuiscomfort-stickers laten produceren.

4. Schakel ons in bij het schrijven van artikel of advertorial 

Heeft u een afgerond project of tevreden klant op het gebied van thuiscomfort of aangepast wonen? Of bent u ergens gespecialiseerd in wat met ons onderwerp te maken heeft? Meld het ons, wij schrijven er graag over op Thuiscomfort.nl.

5. Plaats onze rolbanners naast uw beursstand

Organiseert u een eventement of beurs op het gebied van comfortabel, toekomstgericht of aangepast wonen? Vestig dan alle aandacht op uw stand met een set rolbanners van Thuiscomfort. U kunt ze binnenkort lenen via uw verkoopkantoor.

6. Laat een rolbanner met uw eigen logo maken

Nog persoonlijker, laat een Thuiscomfort-rolbanner maken met uw bedrijfslogo erop. Dit biedt Thuiscomfort u aan tegen kostprijs en uiteraard ontvangt u vooraf een prijsopgaaf. Neem voor de mogelijkheden contact op met uw verkoopkantoor van Technische Unie.

7. Vraag een stapeltje consumentenflyers aan

Op uw stand mag dan een setje consumentenflyers niet ontbreken. Ook deze zijn verkrijgbaar via uw verkoopkantoor.

thuiscomfort-150x40


 

Thuiscomfort-300x80


 

thuiscomfort-60x60


 

thuiscomfort-120-120-invert

Download EPS bestand   1.128 kB

Thema's

Vragen over Thuiscomfort?

Heeft u nog vragen of suggesties?
Neem dan contact op met uw lokale verkoopkantoor van Technische Unie.

Natuurlijk kunt u ons ook bereiken via: [email protected]

Wij helpen u graag!