Automatische gordijnen voor luxe en veiligheid

Niet meer uit uw stoel komen om de gordijnen dicht te doen, maar met één druk op de knop uw gordijnen automatisch bedienen. Dit klinkt als iets dat alleen in luxe hotels bestaat. Maar niets is minder waar: in steeds meer huishoudens kiest men voor slimme oplossingen zoals deze.

Automatische gordijnen: Luxe en veilig

Ervaar thuis het luxe gevoel van een hotel

Vanuit uw bed de gordijnen sluiten was nog niet zo lang geleden iets wat alleen in luxe hotels mogelijk was. Maar tegenwoordig worden in steeds meer huizen automatische gordijnen geïnstalleerd. Merken als Gira en Hager bieden slimme installaties die dit mogelijk maken. Met een afstandsbediening of uw eigen smartphone of tablet is de bediening eenvoudig.

Veiligheid voorop

De schakelklok voor het in- en uitschakelen van verlichting wordt het meest gebruikt wanneer mensen op vakantie zijn. Zo wordt de indruk gewekt dat er iemand thuis is. Helaas trappen de meeste inbrekers daar niet meer in. Want wanneer de gordijnen contant open of dicht zijn, weten ze vaak genoeg. Automatische gordijnen zijn daarom een geschikte oplossing om inbraken te voorkomen. Door deze te koppelen aan een schemerschakelaar, sluiten de gordijnen automatisch bij het invallen van de avond.

Uw meubels langer mooi

U kunt uw automatische gordijnen ook laten sluiten bij fel zonlicht. Ze verhogen niet alleen het wooncomfort en de veiligheid, maar zorgen er ook voor dat uw interieur langer mooi blijft. Want directe straling van zon veroorzaakt verkleuring en uitdroging van uw meubels.

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt