Thuiscomfort van start

Thuiscomfort op smartphone, tablet en mac

Dit is Thuiscomfort. Hier vindt u alles om comfortabel en zo lang mogelijk van uw huidige woning te genieten. Want Thuiscomfort brengt de belangrijkste producten op dit gebied samen en vertelt welke specialist deze voor u kan installeren. Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie. 

Thuiscomfort: informatie en inspiratie

Producten voor comfortabel, levensloopbestendig en aangepast wonen

Onze website toont een keur aan mogelijkheden. Zo zijn er kranen waaraan u zich niet kunt branden, omdat deze van buiten relatief koel blijven. Er is volop informatie over huisautomatisering. Want techniek van een gewoon huis een comfortabel thuis maken. Er zijn rainshowers, maar ook drempelloze douchebakken. Waar de een misschien mogelijkheden zoekt om nog meer te genieten van de eigen woning, zoekt de ander misschien naar producten die de verligheid of toegankelijkheid vergroten. Wat u onder thuiscomfort verstaat, is voor iedereen anders invulbaar.

De specialisten van Thuiscomfort

Op Thuiscomfort vindt u honderden specialisten bij u in de buurt. Van een loodgieter tot een elektrotechnisch installateur en van een sanitairshowroom tot een aannemer. Natuurlijk kunnen niet al deze specialisten u helpen met álle aspecten van uw thuiscomfort. Maar waar zij zelf de kennis niet in huis hebben om u te helpen met een bepaald product, zijn er andere Thuiscomfort-specialisten genoeg aanwezig op de site om u te helpen. De specialist van uw voorkeur kan u hier ook verder mee helpen.

Wat alle specialisten met elkaar gemeen hebben, is dat zij in staat zijn u goed te adviseren over uw thuiscomfort. En dat zij ervaring hebben met het aanpassen van woningen voor mensen zoals u.

Heeft u hier nog vragen over? Neem dan contact op met de Thuiscomfort-redactie via [email protected].

Wilt u weten wat Thuiscomfort in uw situatie allemaal kan betekenen? Ga dan naar:

We wensen u veel thuiscomfort toe!

Thema's

woonkamer_demohuis

Ga naar ons online demohuis en bekijk de nieuwse technische oplossingen voor comfortabel of aangepast wonen.

 

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.