Thuiscomfort stap voor stap

Steeds meer mensen willen comfortabel, energiezuinig en slimmer wonen. Thuiscomfort laat zien wat er vandaag de dag mogelijk is en brengt u in contact met dé specialisten op dit gebied. Zodat u comfortabel en veilig kunt genieten van wat u om u heen hebt opgebouwd. Nu en in de toekomst. 

 

Thuiscomfort stap 1

Stap 1. Inspiratie
Op thuiscomfort.nl vindt u volop inspiratie voor thuis. Kranen om met uw elleboog te bedienen, zelfdenkende verlichting, een douche-wc of een verwarming die u per kamer kunt instellen. In ons demohuis vindt u per ruimte een grote hoeveelheid tips en concrete oplossingen.

Vindt u iets wat u aanspreekt? Sla dit dan op in uw wensenlijst
 

Thuiscomfort stap 2

Stap 2. Vind een lokale vakspecialist
De volgende stap is het zoeken van een Thuiscomfort-partner. Thuiscomfort heeft ruim 850 partners, betrouwbare installateurs en aannemers met kennis van comfortabel, veilig en slim wonen. Heeft u een specialist gevonden die u aanspreekt? Verzend hem dan een vraag, bij voorkeur met producten uit uw wensenlijst.

Thuiscomfort stap 3

Stap 3. Gratis vrijblijvend advies
Binnen 2 werkdagen neemt de vakspecialist contact met u op. Hij of zij bespreekt telefonisch uw wensen en u ontvangt gratis advies. De specialist maakt zo nodig een afspraak voor een bezoek aan huis. Tijdens dit bezoek kunt u aan de hand van uw wensenlijst precies aangeven wat u wilt. Vervolgens ontvangt u een vrijblijvende offerte op maat inclusief montage.

Thuiscomfort is een initiatief van Technische Unie.
 

woonkamer_demohuis

Woonkamer

Ervaar de mogelijkheden om uw woonkamer comfortabel en toekomstgericht aan te passen. Van slimme verwarming tot toegangscontrole via uw TV.