Badkamerspiegel met diffuse LED-verlichting

Badkamerspiegels zijn er in alle soorten en maten. Van een standaard spiegel of spiegelkast boven de wastafel, tot spiegels met LED-verlichting, verwarmde spiegels of zelfs spiegels met ingebouwde televisie.

Niet zomaar een spiegeltje aan de wand…

Spiegelverwarming

Om beslaan van de badkamerspiegel tegen te gaan, kan deze worden uitgevoerd met spiegelverwarming. Zo hoeft u nooit waterdamp van de spiegel te vegen, waardoor van die lelijke strepen ontstaan. 

Uiteraard is de spiegel voorzien van een temperatuurbegrenzer, waardoor u zich nooit brandt aan het glas.

Spiegelverwarming van Magnum

Spiegel met LED-verlichting

Voor het op de juiste wijze aanbrengen van make-up is voldoende verlichting rondom de wastafel gewenst. Een spiegel met indirecte LED-verlichting zorgt hiervoor, zonder dat de verlichting zelf zichtbaar is. Een ethisch zeer mooie oplossing die niet misstaat in uw luxueuze of comfortbadkamer.

LED-verlichte spiegel

Kantelspiegel of extra hoge spiegel

Maakt u vaak in een zittende positie gebruik van de wastafel? Met een kantelspiegel controleert u gemakkelijk of uw haar of make-up goed zitten.

Als alternatief voor een kantelspiegel plaatsen sommige mensen een hoge spiegel bij de wastafel. 

Kantelspiegel van Hewi

Spiegel met ingebouwde tv of computer

Op het eerste gezicht is dit gewoon een spiegel als alle andere. Maar staat ‘ie eenmaal aan, kunt u het Journaal erop kijken, de fileberichten checken of een video met uw dagelijkse lichamelijke oefeningen afspelen. 

Spiegeltelevisie is nog niet verkrijgbaar via Thuiscomfort. Wel is het te bekijken bij SmartHomes in Eindhoven.

Scherm in spiegel

Spiegelkast

In veel badkamers wordt de ruimte achter de spiegel tevens gebruikt als kastruimte. Zo liggen uw kam of borstel, de scheerzeep en de wattenstaafjes onder handbereik. Handig en efficiënt. 

Spiegelkast

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt