CV-ketel eruit, Caldameg erin.

Weg met gas, welkom Caldameg!

Wachten tot de overheid concrete stappen neemt met gasloos wonen? Niet nodig! Met Caldameg bent u in één keer van het gas af. Het Caldameg verwarmingssysteem is een CO2 warmtepomp in combinatie met een PCM buffervat. CV-ketel eruit, Caldameg erin. Waar wacht u nog op?

Nul op de meter met Caldameg!

Het Caldameg™ verwarmingssysteem verbetert in één klap het energielabel van uw woning. En dit systeem is een goede oplossing om nul op de meter te krijgen. Kortom: all electric wonen is mogelijk met Caldameg.

Vraag een offerte aan bij de lokale Thuiscomfort-installateur >>

Hoe werkt Caldameg?

Wacht. Wat? Nul op de meter met Caldameg? Hoe dan?
Nou, zo dus:
het Caldameg verwarmingssysteem bestaat uit een zeer efficiënte 4,5 kW CO2 lucht/water warmtepomp in combinatie met een PCM buffervat van max. 264 liter inhoud. Door de Phase Change Materials (PCM) in de buffer wordt er een grote hoeveelheid warmte opgeslagen. Deze warmte gebruikt u voor de centrale verwarming en voor uw warme tapwater. De CO2 warmtepomp is in staat om het water tot maar liefst 80°C te verwarmen. Ongeacht de buitentemperatuur! En dan verbruikt het systeem op jaarbasis ook nog eens relatief weinig energie. Mochten zonnepanelen een optie zijn voor uw woning. Dan kunt u uw woning mogelijk volledig energieneutraal maken.

Hoe werkt Caldameg?

Geen verbouwing nodig met Caldameg

Allemaal leuk en aardig, maar dan moet het huis zeker helemaal op de schop? Dat dacht u!
Een groot voordeel van de Caldameg is dat u uw woning niet hoeft aan te passen. Uw CV-ketel gaat eruit en de Caldameg komt ervoor in de plaats. De CO2 warmtepomp (buitenunit) plaatst u op het dak, balkon of in de tuin. Ook bestaan er prefab indak constructies voor plaatsing in een schuin dak. Het buffervat plaatst u waar u wilt. De meest voor de hand liggende plek is waar uw oude CV-ketel stond.

Technische specificaties CO2 warmtepomp Caldameg
Enthousiast over Caldameg? Vind hier uw Thuiscomfort-specialist!

Anderen lazen ook: Wie installeert mijn warmtepomp?

Wie installeert mijn warmtepomp?

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.