Duurzaam woongemak: stap in de wereld van verlichting

U loopt de deur uit, maar had u wel of niet het ganglicht aangelaten? Een eenvoudig voorbeeld om te illustreren hoe slimme verlichting bijdraagt aan uw wooncomfort, maar ook aan duurzamer wonen. De lampen zijn van een kwaliteit waardoor ze niet alleen minder stroom verbruiken als ze ingeschakeld zijn, maar ook langer meegaan. Dat helpt u besparen op uw energierekening en materiaal. 

Slimme verlichting voor wooncomfort én duurzamer wonen 

De belangstelling voor duurzaamheid blijft groeien. Uit milieuoverwegingen, maar natuurlijk ook vanwege de lagere kosten. En als u het goed aanpakt, draait u zelfs nul-op-de-meter en verhoogt u de waarde van uw huis met duurzame maatregelen! Om u wegwijs te maken in de wereld van duurzaam woongemak, bespreken we welke maatregelen u kunt nemen om uw huis te verduurzamen. Enkele voorbeelden op het gebied van verlichtingsoplossingen:   

Steinel XLED HOME 1 

De Steinel XLED HOME 1 is een energiezuinige buitenlamp, waarmee u verzekert bent van licht wanneer u dat nodig heeft. De LED’s pikken tot 14 meter rondom beweging op, waardoor ze precies op tijd ingeschakeld worden. De uitschakeltijd kunt u zelf instellen, tussen de 8 seconden en 35 minuten. Zo vergeet u niet meer uw buitenlamp uit te doen.

  • Detectie tot 14 meter
  • Met ingebouwde schemerschakelaar
  • Energiebesparende LED
  • Geschikt voor buiten

Lees meer over Steinel XLED HOME 1

Lees meer over Steinel XLED HOME 1

Osram LIGHTIFY™

Met LIGHTIFY™ van Osram stelt u uw verlichting in zoals u het wilt. Thuis of onderweg, via een smartphone of tablet kunt u precies zien welke lampen staan ingeschakeld of past u de instellingen aan naar uw wensen.

  • Instelbaar voor elke sfeer
  • Op afstand te bedienen
  • Aan te sluiten op het draadloze thuisnetwerk
  • Te koppelen met bestaande verlichtingssystemen

Lees meer over Osram LIGHTIFY™

Lees meer over Osram LIGHTIFY™

Advies nodig?

Wilt u weten hoe deze maatregelen in uw woonsituatie passen? Vraag het aan onze specialisten, zij denken graag vrijblijvend met u mee.