Duurzaam woongemak: stap in de wereld van verwarming

Duurzaam woongemak: stap in de wereld van verwarming

Om duurzamer om te gaan met uw verwarming hoeft u heus niet het hele jaar door uw wintertrui bij de hand te houden. Met slimme oplossingen vergroot u de capaciteit van uw ketel en vermindert u het energieverbruik. Dat is nog eens duurzaam voor milieu, uw woning en uw portemonnee.

Haal meer uit uw installatie met duurzame verwarmingsoplossingen

De belangstelling voor duurzaamheid blijft groeien. Uit milieuoverwegingen, maar natuurlijk ook vanwege de lagere kosten. En als u het goed aanpakt, draait u zelfs nul-op-de-meter en verhoogt u de waarde van uw huis met duurzame maatregelen! Om u wegwijs te maken in de wereld van duurzaam woongemak, bespreken we welke maatregelen u kunt nemen om uw huis te verduurzamen. Enkele voorbeelden op het gebied van verwarming:

Dynamic Valve radiatorafsluiter Danfoss

Zo’n 50% van uw energiekosten zijn voor de verwarming van uw huis. Met de Dynamic Valve van Danfoss beschikt u over een ingebouwde begrenzer, die er automatisch voor zorgt dat er nooit onnodig veel water door uw radiatoren stroomt. Zo kunt u aardig wat geld besparen op uw rekening door uw cv-installatie waterzijdig in te regelen.

  • Voor een snelle en gelijkmatige verwarming van de woning
  • Ingebouwde begrenzer voor voldoende water
  • Uit te breiden met een thermostaatknop

Lees meer over de Danfoss Dynamic Valve radiatorafsluiter

Lees meer over de Danfoss Dynamic Valve radiatorafsluiter

Energiebesparende vloerverwarming met een Grundfos ALPHA2 pomp

Vloerverwarming zorgt voor een egale warmtespreiding vanuit de gehele vloeroppervlakte. Zo verwarmt u comfortabel en snel uw woning. De Grundfos ALPHA2 pomp stemt de pompprestaties af op de vraag, waardoor u maar liefst 80% kunt besparen op uw energieverbruik.

  • Circulatiepomp
  • Past toerental aan naar de vraag
  • Met AUTOADAPT-functie
  • Voor optimale prestaties

Lees meer over de energiebesparende vloerverwarming met een Grundfos ALPHA2 pomp

Energiebesparende vloerverwarming met een Grundfos ALPHA2 pomp  Lees meer over de energiebesparende vloerverwarming met een Grundfos ALPHA2 pomp

Advies nodig?

Wilt u weten hoe deze maatregelen in uw woonsituatie passen? Vraag het aan onze specialisten, zij denken graag vrijblijvend met u mee.