Een intelligent huis met de nieuwe Gira X1

KNX huisautomatisering met Gira X1

De nieuwe Gira X1 maakt automatisering van een Smart Home eenvoudig, comfortabel en efficiënt. Een nieuwe 'smart' systeemoplossing op basis van KNX.

De Gira X1 is de eenvoudige en voordelige basis voor een intelligent huis met een KNX-systeem. Hij kan alles, wat voor een eengezinswoning nodig en handig is: licht in- en uitschakelen, lichtscènes oproepen, zonneschermen omhoog en omlaag bewegen, een prettige temperatuur instellen en de verschillende centraal aansturen. Ook beelden van bewakingscamera's kunnen 'live' worden opgeroepen.

Gira X1-app

De bediening van Gira X1 werkt niet alleen overal in de woning zelf, maar ook op afstand. Daarom vormt – naast het apparaat zelf – de app van de Gira X1 het hart van het nieuwe systeem. De app is beschikbaar voor iOS en Android en draait zowel op smartphones als op tablets.

Comfort, veiligheid én kostenbesparing

Voor gebruikers en bewoners van een Smart Home staat Gira X1 voor meer comfort en veiligheid, maar ook voor kostenbesparing. De compacte oplossing is economisch aantrekkelijk en zorgt voor meer intelligentie in huis. 

Strenge veiligheidseisen

Ook op het gebied van gegevensbeveiliging in Smart Homes scoort de Gira X1: hij beschikt over een geïntegreerde VPN-server en voldoet daarmee aan zeer strenge veiligheidseisen. Zowel met de mobiele app als met de ontwerpsoftware GPA, communiceert de Gira X1 altijd versleuteld.

De nieuwe allrounder voor KNX

De X1is een efficiënte oplossing voor eengezinswoningen en kan met recht worden gezien als de nieuwe allrounder voor KNX.

Vraag een offerte aan voor Gira X1 huisautomatisering

Intelligente KNX huisautomatisering van Gira

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt