Energie besparen doe je nu: zo geregeld

Tochthond voor isolatie

Een energiezuinig huis heeft veel voordelen, maar toch komt het er vaak niet van om uw huis te verbeteren. Het uitzoekwerk, de kosten of de rommel die het geeft kunnen u weerhouden om de stap te zetten. Dat gaat nu veranderen. Energie besparen is extra aantrekkelijk door subsidie en persoonlijk advies.

Vandaag artikel 2 uit de reeks van 4: moeiteloos isoleren 

Isoleren is vaak al binnen een halve dag gerealiseerd, zonder rommel

Geen idee waar u moet beginnen met energiebesparing? Of ziet u op tegen het vinden van een geschikt bedrijf of de rommel die het geeft in huis? Uw huis energiezuinig maken is nu snel en gemakkelijk te regelen. Wist u dat isoleren vaak in een halve dag en zonder rommel gerealiseerd is?

  • Uw spouwmuur isoleren duurt vaak maar een halve dag. U hoeft zelf geen voorbereidingen te treffen en het bedrijf vult de spouw aan de buitenkant van je gevel.
  • Uw vloer isoleren is vaak na een halve dag al klaar. De meeste vloeren kunnen vanuit de kruipruimte worden geïsoleerd, de woonkamer blijft dan ongemoeid.
  • Isolatieglas is snel en eenvoudig aan te brengen. U hoeft alleen maar uw vensterbank leeg te maken en binnen een dag is het isolatieglas geplaatst.
  • Het isoleren van je schuine dak gebeurt meestal vanaf de binnenkant. U hebt nauwelijks overlast of rommel en het is vaak binnen een dag geregeld. U moet wel de zolder leeg ruimen.

Energieloket

Vraag advies over isolerende maatregelen bij een Energieloket bij u in de buurt. Zij bieden advies en kunnen u in contact brengen met isolatiebedrijven.

VvE’s kunnen van het Energieloket van VvE Belang energieadvies op maat krijgen en begeleiding om alle bewoners te betrekken bij keuzes voor energiebesparende maatregelen. Uw huis isoleren kan snel en gemakkelijk en zonder verbouwing. Isolatie is meestal binnen een dag gedaan, zonder rommel.

Energiebesparingsvideo Rijksoverheid 2016

Bron artikel: energiebesparendoejenu.nl en Milieu Centraal

Regel uw isolatie en duurzame woningaanpassingen bij een van de hieronder vermelde Thuiscomfort-partners >>

Thema's

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt