Winactie Geberit DuoFresh: Laat zien hoe stank soms wél stinkt!

80% van de mensen stoort zich aan stank op het toilet. Dat is verleden tijd met Geberit DuoFresh!

Stank hoeft niet te stinken. Maar zonder Geberit DuoFresh doet het dit vaak wel. Hoe kijkt u dan? Deel een stankselfie onder ons Facebook-bericht. De meest creatieve, opvallende foto wint 2 vrijkaarten voor de vt wonen-beurs. Veel succes!

Zo werkt DuoFresh

Wie kiest voor Geberit DuoFresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert. Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt vervolgens voor een aangenaam frisse spoeling. Eindelijk een toilet dat nooit meer stinkt. Dat mag met recht een grote boodschap genoemd worden.

  • De geurzuivering voert nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot.
  • Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de nu frisse lucht terug de toiletruimte inblaast.
  • Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.

Zet anders even uw geluid aan, dan vertellen we u precies hoe het werkt! We hebben aan een minuutje genoeg. 

De voordelen van DuoFresh

Geen geurzuivering zonder Sigma40

Om geen vieze luchtjes meer op het toilet te hebben heeft u, naast het Geberit DuoFresh inbouwreservoir, de Sigma40 bedieningsplaat nodig. Deze bedieningsplaat is voorzien van een waterbesparende 2-toets spoeling en kunt u, naast het doorspoelen van het toilet, ook de geurzuivering bedienen. Deze stijlvolle bedieningsplaat is verkrijgbaar in aantrekkelijke glazen varianten in de kleuren zwart, wit en umbra en in kunststof zwart en wit.

80% van de mensen stoort zich aan stank op het toilet

Mannen hebben er een hekel aan om in andermans stank te zitten. Vrouwen schamen zich als anderen hun toiletgeur ruiken.

Meer producten met geurzuivering

Naast Geberit DuoFresh zijn er nog meer producten van Geberit voorzien van geurzuivering, waaronder bijvoorbeeld de AquaClean Mera en Tuma douchewc. De geurzuivering is in het closet ingebouwd en na het gebruik van het toilet worden de billen gereinigd met warm water. En dit zijn slechts twee van de eigenschappen. Ook de Geberit Monolith Plus sanitair module, waarmee u uw toilet kunt renoveren in één dag, is voorzien van geurzuivering en vele extra’s functies. 

Bekijk onze andere producten van Geberit

Doe je stinkende best & win!

Wilt u 2 vrijkaarten winnen voor vt wonen& design beurs op 3 t/m 8 oktober in de RAI Amsterdam? Deel onder het bericht op onze Facebook-pagina een stankselfie en wie weet bent u de winnaar! (De actie loopt t/m 2 oktober 2017.)

Deel uw stankselfie en win 2 kaarten voor vt wonen&design

Geberit DuoFresh en Sigma40: voor frisse lucht rondom het toilet

Blijf op de hoogte met Thuiscomfort

Schrijf u nu in voor onze maandelijkse nieuwsbrief