Altijd kokend water bij de hand met de GROHE Red

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water eindelijk kookt. Met GROHE Red bespaar je veel tijd en heb je direct, op een veilige manier kokend water uit je eigen kraan! Heb je de voordelen van de kokendwaterkraan ontdekt? Dan wil je nooit meer zonder! 

GROHE Red: nooit meer wachten tot het water kookt

De innovatieve technologie van GROHE Red betekent nooit meer wachten tot jouw waterkoker eindelijk klaar is voor een kopje thee. Zin in thee? Je hebt het nu direct. En niet alleen thee, maar ook kokend water voor de pasta of rijst. Met GROHE Red heb je altijd kokend water bij de hand. 

Met de GROHE Red kokendwaterkraan blancheert u met gemak uw groenten

Veiligheid voorop met (kinder)beveiliging op GROHE Red kraan

Kies je voor GROHE Red, dan kies je ook voor veiligheid. De GROHE Red kraan heeft een betrouwbare kinderbeveiliging en een veiligheidsfunctie die het risico op brandwonden voorkomt. 

Kinderbeveiliging

De GROHE Red kraan kan niet worden aangezet door kleine kinderen dankzij de kinderbeveiliging die op de knop van de kraan zit. GROHE Red is grondig onderzocht door het Duitse TÜV. Dit is een onafhankelijk orgaan dat test of de kraan aan de geldende veiligheidseisen en kwaliteitsnormen voldoet. 

Geen spetters

Ook heeft GROHE Red een gepatenteerde mousseur die ervoor zorgt dat het water rustig stroomt zónder te spetteren.

Extra veilig

GROHE Red werkt alleen wanneer je je hand op de knop hebt. Haal je je hand eraf, dan stopt de stroom heet water onmiddellijk. Extra veilig dus!

GROHE Red: extra veilig door kinderbeveiliging

Energiezuinig kokend water met GROHE Red

Energie besparen wanneer je constant kokend water hebt? Dat kan wel degelijk! GROHE Red heeft een titanium boiler die uitstekend geïsoleerd is. Door deze isolatie is er een minimale hoeveelheid aan energie nodig om de temperatuur op 100 °C te houden. Ga je op vakantie? Dan zet je de boiler in de vakantiemodus. In deze modus wordt het water maar tot 60 ºC verwarmd. Hiermee bespaar je ook tijdens je vakantie zoveel mogelijk energie.

Bespaar energie met GROHE Red

Voordelen GROHE Red kokendwaterkraan

  • Blancheren van groenten is de beste manier om de kleur en voedingsstoffen te behouden. Met de GROHE Red wordt dit nóg gemakkelijker
  • Nooit meer wachten tot uw waterkoker eindelijk klaar is voor een kopje thee. Zin in thee? Je hebt het nu direct
  • Met de GROHE Red verzeker je jezelf ervan dat er geen bacteriën in het water zitten

GROHE Red: ontworpen om heet te zijn - maar er 'cool' uit te zien

Ontworpen om heet te zijn - maar er cool uitzien!

Bij GROHE is topdesign een gegeven. Alle GROHE Red kranen hebben een unieke combinatie van vorm en functie. De GROHE Red kranen zijn er in mono- en duovariant. Met de duo-kraan heb je geen losse koudwaterkraan meer nodig. En om ervoor te zorgen dat je kraan in harmonie is met de rest van de keuken, kun je kiezen uit drie verschillende kranen die verkrijgbaar zijn in chroom en RVS-look. 

Kenmerken GROHE Red kokendwaterkraan

Wilt u een GROHE Red laten installeren? Vind hier alle vakspecialisten bij u in de buurt!

Gefilterd, gekoeld én bruisend water, direct uit uw GROHE Blue Home kraan

Zoek specialist

Meer comfort in huis? Ontvang gratis persoonlijk advies of een offerte. Er zijn ruim 850 Thuiscomfort-specialisten. Er is er altijd wel een bij u in de buurt.