Huis en comfort: volop inspiratie

Huis en comfort in de badkamer

Er zijn tegenwoordig volop mogelijkheden om, door middel van techniek, het leven thuis te veraangenamen of veiliger te maken. Thuiscomfort brengt de belangrijkste leveranciers en specialisten op het gebied van huis & comfort samen en laat zien wat er mogelijk is. 

Alles voor huis & comfort op één plaats

Op Thuiscomfort vindt u comfortproducten zoals elektrische gordijnen, een vingerafdrukslot, vloerverwarming natuurlijk, of oplaadpalen voor elektrische auto’s. Er zijn rainshowers, een badkamerspiegel die nooit beslaat, bijna vlakke douchebakken, kokendwaterkranen of kranen met een lange greep. En dat is nog maar een hele kleine greep uit het totale assortiment producten voor thuis, waaronder vele comfortproducten. 

Huis en comfort idee 1: vlakke douchevloer zonder opstap

Met een inbouwdiepte vanaf slechts 63 mm is de Easy Drain Compact is de meest ondiepe douchegoot ter wereld. Voor ultiem comfort in huis huis beschikt de Easy Drain over een uitneembaar en reinigbaar sifon met een uitstekende afvoercapaciteit.

Huis & comfort idee 1: Easy Drain-douchegoot

Huis & comfort idee 2: vloerverwarming

Voor velen is vloerverwarming het ultieme voorbeeld van comfortabel wonen. Kies een vloeistofgevuld of een elektrisch systeem, al naar gelang de mogelijkheden, uw vloer en de mate van comfort die u wenst. 

Huis & comfort idee 2: Honeywell-vloerverwarming

Huis en comfort idee 3: Rainshower

Wakker worden onder een rainshower is net even plezieriger. Of ontwaakt u liever in uw eigen thuis-spa? Met speciale comfortdouches in huis is het optimaal genieten. 

Huis & comfort idee 3: Raindance rainshowerdouche

Huis en comfort idee 4: designradiator

Comfort in huis zit 'm ook in visuele aspecten. Een designradiator van Jaga geeft een slaapkamer, woonkamer of badkamer net wat extra's. Op de foto ziet u Jaga Strada. 

Huis & comfort idee 4: Jaga Strada designradiator

Huis en comfort idee 5: comfortsanitair

Maak van uw badkamer of de toiletruimte de ultieme comfortplek in huis. Kies voor een hangend toilet, een hooglaag toilet of een douche-wc. Zo komt u even helemaal tot rust en kunt u zich volledig ontspannen. 

Huis & comfort idee 5: Villeroy & Boch Subway-toilet

Huis en comfort idee 6: elektrisch rijden

Een elektrische auto is beter voor het milieu en zorgt voor minder geluidsoverlast. Met een eigen laadpaal bij uw huis, weet u zich altijd verzekerd van een goede start van uw dag of uitje. 

Huis & comfort idee 6: Elektrische laadpaal Witty

Huis en comfort idee 7: comfortverlichting

Op het gebied van verlichting gaan de ontwikkelingen razendsnel. Kiest u voor gekleurde buitenverlichting? Verlichting die automatisch aan- en uitgaat? Of misschien voor LED? In alle gevallen werkt dit comfortverhogend in en rond uw woning of appartement. 

Huis & comfort idee 7: Busch-Jaeger gekleurde buitenverlichting

Huis en comfort idee 8: huisautomatisering

Automatische gordijnen, de voordeur die automatisch opent, verlichting die met een druk op de knop overal in huis op de juiste stand staat en slimme verwarming: met domotica is het mogelijk om van een standaard woning een echt comforthuis te maken. De mogelijkheden zijn ongekend en worden nog steeds meer. 

Compositie Busch-Welcome set

Huis en comfort idee 9: slimme verlichting

Thuiskomen in het donker kan u best een onprettig gevoel geven. Met slimme verlichting gaat de buitenverlichting al aan zodra u het tuinpad oploopt. En eenmaal binnen kunt u met een afstandsbediening, uw tablet of een smartphone de verlichting inschakelen volgens voorgeprogrammeerde scenes. Wilt u bijvoorbeeld een film kijken, dan dimt u de verlichting. Wordt u romantisch dan dimt u de verlichting nog meer. En ontdekt u een muis in de keuken, dan schakelt u direct alle lampen vol aan. uw huis wordt uiterst comfortabel met slimme verlichting, bijvoorbeeld van Osram!

Huis & comfort idee 9: slimme verlichting

Ruim 800 Thuiscomfort-specialisten helpen u professioneel met uw comfort thuis

Ziet u op Thuiscomfort een product dat u aanspreekt, sla dit dan op in uw Wensenlijst. Of neem direct contact op met één van de aangesloten vakspecialisten, waaronder installateurs, aannemers en showroomhouders. Alle specialisten zijn serviceverleners, die net even een stapje extra willen zetten voor hun klanten. Zij beschikken over de nodige vakkennis en leveren bewezen kwaliteit. Dit geldt voor één groep in het bijzonder, de UNETO-VNI Comfortinstallateurs.

Voor meer comfort in huis hoeft u nooit ver te zoeken: er is er altijd wel een vakspecialist bij u in de buurt.

Bezoek het Thuiscomfort-demohuis en laat u inspireren over wat er allemaal mogelijk is op het gebied van huis en comfort.

Thema's

Huis en comfort met een comfortabele bank en bijpassend kleed