Met één druk op de knop regelt u verlichting en elektra

Huisautomatisering ingewikkeld en duur? Dan kent u KlikAanKlikUit nog niet. Dit is domotica op z’n simpelst. Want u gebruikt de apparaten die u al in huis heeft en koppelt ze aan draadloze bediening. Zo zit u niet vast aan grote investeringen.

Deelnemer Smart Home Tour 2016

Met huisautomatisering maakt u uw huis slimmer. U koppelt lampen, deurbel, rolluiken en beveiliging in één systeem voor meer comfort en veiligheid in huis. Met KlikAanKlikUit kiest u zelf welke apparaten dat zijn en hoe u deze bedient. Met één klik is het al geregeld.

Gemakkelijk in gebruik

Bedien uw licht en elektra ter plekke of met vooraf ingestelde scènes. Configureert u de instellingen vooraf, dan weet het systeem exact op welk moment het moet in- of uitschakelen of zelfs moet overschakelen op een nieuwe scène. En wilt u het toch anders, dan bedient u KlikAanKlikUit vanaf elke locatie, zelfs als u niet thuis bent.

Mevrouw kijkt op haar telefoon

Eenvoudig systeem

Het systeem van KlikAanKlikUit werkt met een zender en een ontvanger. De zender, waarmee u het systeem aanstuurt, kan een draadloze wandschakelaar of een afstandsbediening zijn, maar ook uw smartphone of tablet. De ontvanger, waarmee u uw apparaten aanstuurt, is verkrijgbaar als inbouw en opbouw, voor zowel binnen als buiten. Plug & play dus!

Infographic KlikAanKlikUit

Uitbreidbaar

U kiest zelf hoe groot, of hoe klein, u wilt beginnen. Het grote voordeel is dat u de huidige infrastructuur (uw bestaande wandschakelaar) kunt blijven gebruiken. De draadloze bediening kunt u later aan het huidige systeem toevoegen. Zo breidt u stap voor stap verder uit.

De KlikAanKlikUit draadloze bewegingsmelder

Een veilig gevoel

Maak uw leven niet alleen comfortabeler, maar ook veiliger met KlikAanKlikUit. Kies bijvoorbeeld voor het complete draadloze beveiligingssysteem. De draadloze sirene waarschuwt u met licht en geluid bij indringers, de draadloze bewegingsmelder of deur/raam contact waarschuwt u of uw buren als er beweging wordt gedetecteerd. Zo kunt u ’s avonds met een veilig gevoel gaan slapen.  

Mevrouw schakelt de verlichting in met de afstandsbediening

Onderdeel Smart Home Tour 2016

Bent u benieuwd naar wat er nog meer mogelijk is met domotica? KlikAanKlikUit is onderdeel van de Smart Home Tour 2016 >>

Smart Home Tour 2016

 

 

 

 

 

 

Onderdeel van de Smart Home Tour 2016