LoooX C-Line

Een spiegel met rondom duurzame LED’s. Die noviteit werpt een nieuw licht op badkamerverlichting. In moderne badkamers staat het comfort van de gebruiker voorop. Een LED-verlichte spiegel zorgt voor optimale zichtbaarheid bij de wastafel en werpt een sfeervolle gloed op de ruimte. 

LED-spiegels stelen de show in de badkamer

Hewi LED-spiegel

De verlichte spiegels van Hewi beschikken over een compleet omlopende LED-verlichting. De doorlopende LED's zijn achter de gesatineerde spiegelrand geplaatst en bieden een gelijkmatige, verblindingsvrije verlichting van het gezicht. Verkrijgbaar als ronde en rechthoekige LED-spiegel.

LED-spiegel van Hewi

Looox Mirror C-Line spiegel met LED-verlichting

De Mirror C-Line LED-spiegel creëert op uw verzoek alle kleuren van de regenboog. Door middel van een afstandsbediening is de RGB-LED verlichting aan de boven- en onderzijde van de spiegel van moment tot moment aanpasbaar. Tevens is de verlichting dimbaar. Verkrijgbaar in 5 maten.

LED-spiegel van Looox

Raminex Livaro LED-spiegel

Met trendy indirecte ledverlichting aan de achterzijde past de chique Silkline Livaro-spiegel van Raminex uitstekend in elke moderne badkamer. De ledverlichting is rondom aan de achterzijde van de spiegel geplaatst en netjes weggewerkt. Dit licht de tegelwand en wastafel ruim en egaal aan. Deze LED-spiegel is verkrijgbaar in diverse maten en voorzien van een verborgen ophangsysteem.

LED-spiegel van Raminex

Baas boven baas: de oneindige LED-spiegel 

In het universum van LED-spiegels kwamen we op YouTube dit exemplaar nog tegen. Een nadeel is dat je hem zelf moet maken, maar dan bereik je ook wel een supereffect!

Oneindige LED-spiegel

Anderen lazen ook: Toiletteren op hoog niveau

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt