Nest Pro installeert uw slimme Nest thermostaat professioneel

Nest pro installateur

Een slimme Nest Thermostaat laat u installeren door een professionele Nest Pro installateur. Installatie door een Nest Pro zorgt ervoor dat Nest op de juiste wijze wordt gemonteerd en gekoppeld aan uw verwarming-installatie.

Professionele installatie van uw slimme Nest thermostaat 

Een Nest Pro installateur weet exact wat er komt kijken bij installatie van Nest en levert de thermostaat perfect werkend op. De Nest Pro regelt vervolgens het systeem van a tot z voor u in. Op die manier is de Nest geheel klaar voor gebruik en hoeft u alleen maar te genieten van een heerlijke temperatuur in huis. Zelfs de Nest app wordt door de Nest pro monteur op uw telefoon gezet. Zo bent u ineens van alle gemakken voorzien en kunt u de verwarming overal en altijd bedienen.

De voordelen van Thuiscomfort

Thuiscomfort-specialisten zijn ervaren vakmensen op het gebied van comfort in huis. Zij denken graag met u mee, vanuit uw persoonlijke wensen en specifieke situatie. Steeds meer Thuiscomfort-specialisten hebben de opleiding tot gecertificeerd Nest Pro gevolgd.

Kiest u voor een Nest via Thuiscomfort, dan betaalt u eenmalig een vast bedrag. Er zijn geen verborgen kosten, zoals het geval kan zijn bij slimme thermostaten via energiebedrijven.

Nest slimme thermostaat aan de muur

Uw Nest installatie regelen via Thuiscomfort

In vijf stappen heeft u uw Nest vakkundig en veilig geinstalleerd:

  1. Via Thuiscomfort vraagt u een offerte aan bij een Nest Pro monteur
  2. De Nest Pro neemt contact met u op, om de mogelijkheden van installatie bij u thuis te bespreken
  3. De Nest Pro stelt een offerte voor u op, voor aanschaf van de Nest slimme, lerende thermostaat en de installatie ervan
  4. Na akkoord op de offerte gaat de Nest Pro bij u aan de slag
  5. De Nest Pro levert de Nest slimme thermostaat perfect werkend voor u op en legt uit hoe deze optimaal gebruikt wordt

Vind een Nest Pro installateur bij u in de buurt

Wilt u optimaal genieten met de slimme Nest thermostaat? Vraag het een van de Nest Pro-gecertificeerde Thuiscomfort-specialisten.

nest nest nest nest nest nest nest nest nest nest pro pro pro pro pro