SMART HOME Zwolle opent deuren

SMART HOME ZWOLLE vooraanzicht

Over smarthome-oplossingen kun je artikelen op internet lezen, handleidingen raadplegen of video’s bekijken. Maar om écht te weten hoe het is om de verlichting, verwarming of bijvoorbeeld de voordeur op afstand te bedienen, moet u het voelen, gebruiken, ervaren. 

Smarthome-systemen overzichtelijk tentoongesteld

Het nieuwe verkoopkantoor van Technische Unie in Zwolle biedt de mogelijkheid smarthome-oplossingen te leren kennen, met een compleet ingericht SMART HOME. Als klant van een Thuiscomfort-partner bent u van harte welkom om het demohuis samen met de specialist te bezoeken en de aanwezige systemen met een wandzender of tablet te bedienen. We vragen u wel vooraf een afspraak te maken, om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. 

Van draadloos tot KNX

Wim van Dongen, Verkoopleider Technische Unie Zwolle: “In het SMART HOME laten we diverse schakelsystemen zien van meerdere leveranciers, van eenvoudig draadloos tot KNX-bestuurd. Tevens bevat het SMART HOME artikelen die gekoppeld zijn in één systeem, waaronder bewaking, verlichting en temperatuurregeling. Als consument kunt u hier inspiratie opdoen en kennismaken met producten die snel leverbaar zijn. Er zijn volop noviteiten, in besturingssystemen, sanitair-, cv- en losse artikelen.”

Onbegrensde mogelijkheden, hoge bedrijfszekerheid

Voor het SMART HOME in Zwolle zijn uitsluitend systemen geselecteerd die aan de hoge standaarden van Technische Unie voldoen. Zo zijn niet alleen de mogelijkheden onbegrensd, maar is tevens de bedrijfszekerheid gegarandeerd. Alle getoonde systemen zijn vanzelfsprekend verkrijgbaar via Technische Unie. In elke ruimte vindt u informatie en een scanbare code om productspecificaties op te vragen. 

Binnenzijde SMART HOME Zwolle

Impressie binnenzijde SMART HOME Zwolle

Geopend op afspraak

Wilt u een bezoek brengen aan het SMART HOME Zwolle? U bent op werkdagen van harte welkom om langs te komen. Maak hiervoor een afspraak met de Thuiscomfort-specialist bij u in de buurt.

Ervaar het gemak van domotica of huisautomatisering in een volledig ingerichte en operationele demowoning

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt