Spa: ultieme ontspanning thuis

Genieten in een thuis-spa van GROHE - Thuiscomfort.nl

Steeds meer mensen ontdekken de spa als het ultieme moment voor zichzelf. Zeker nu u niet langer de deur uithoeft, om op te laden en te ontspannen. Want maximaal genieten kan gewoon thuis, met uw favoriete muziek op de achtergrond en in een sfeer die helemaal op uw lijf is geschreven. 

Thuis-spa: drie essentiële elementen

GROHE biedt met F-digital Deluxe een combinatie van drie essentiële elementen die een positief effect hebben op ons fysieke, emotionele en spirituele welzijn. Uw lichaam wordt omgeven doorstoom, verwarmd tot de perfecte temperatuur, waarbij licht en muziek kunnen worden aangepast aan uw stemming en kalmerende stoom elke spier ontspant.

Ultieme ontspanning met stoom

Stoom wordt al duizenden jaren gebruikt voor zijn positieve en herstellende effect. De vochtige warmte ontspant de spieren, opent de poriën van de huid en helpt ontgiften.

Kies met licht de kleur die bij uw stemming past

Elke kleur heeft een andere golflengte en dus haar eigen energie die een wisselend effect heeft op de geest en het lichaam. Rood staat voor vitaliteit en activiteit, terwijl blauw wordt beschouwd als een kalmerende kleur. Pas de kleur en intensiteit aan op uw stemming.

Geluid heeft een positief effect op ons lichaam en geest

Speel de perfecte muziek af tijdens uw ochtenddouche voor een actieve start van de dag. ‘s Avonds helpt het u ontspannen na een drukke dag.

Thema's

Anderen lazen ook: design radiatoren badkamer

Zehnder metro designradiator

Lees ook: Japans toilet

Japans toilet van Geberit