Stappenplan voor het verbouwen van uw huis

Stappenplan Thuiscomfort

Of het nu een kleine of grote aanpassing betreft, bij een verbouwing komt er veel op u af. Het Thuiscomfort stappenplan helpt u stap voor stap door dit proces. Zodat u niets over het hoofd ziet bij het verbeteren van uw woning. 

Stapsgewijze aanpak voor het toekomstgericht verbouwen van uw woning

In acht stappen uw woning aanpassen voor de toekomst:

1. Hoe wilt u wonen

In deze eerste fase mag u even lekker wegdromen. Breed oriënteren en zien wat er vandaag de dag allemaal al mogelijk is om comfortabel en zorgeloos te wonen. Tot u exact weet wat u wel en niet wilt in uw huis.

>> Hoe wilt u wonen?

2. Selectie specialist

Als u weet wat uw wensen zijn, is het zaak een specialist in te schakelen die alles voor u regelt. Thuiscomfort heeft voor u al vast een selectie gemaakt van vakspecialisten bij u in de buurt. 

>> Selectie specialist

3. Advies- en offerteaanvraag

De specialist neemt telefonisch uw wensen met u door of maakt een afspraak om bij u thuis langs te komen. Zorg dat u al uw vragen heeft gesteld, voordat de specialist met uw offerte aan de slag gaat. 

>>  Advies- en offerteaanvraag

4. Offerte en bouwtekening

In de offerte zijn uw eisen en wensen omgezet in concrete oplossingen, inclusief het bijbehorende prijskaartje. Neem rustig de tijd om offerte(s) te beoordelen. 

>> Offerte en bouwtekening

5. Vergunningen en subsidie

Als u gaat verbouwen kunt u te maken krijgen met regels en welstandseisen van uw gemeente. Zo kan het zijn dat u een vergunning nodig heeft. Ook maakt u mogelijk kans op subsidie.

>> Vergunningen en subsidie

6. Financiering

Hoe u de verbouwing betaalt, hangt af van uw persoonlijke situatie. Betaalt u uit uw spaargeld of kiest u voor lenen. De opties op een rij.

>> Financiering

7. Uitvoering

De vakman levert het geheel werkend op. U keurt het resultaat. Waar moet u op letten?

>>  Uitvoering

8. Nazorg

Nadat de vakman alles werkend heeft opgeleverd, is er een aantal zaken om rekening mee te houden. Zodat u echt optimaal van uw aangepaste huis kunt genieten.

>> Nazorg

 

Verbouwen 123
man-vrouw-overleggen