Thuiscomfort doet WAT.

‘Iedereen doet WAT.’ Die zin staat centraal in de overheidscampagne voor verduurzaming. Samen met bedrijven en maatschappelijke organisaties voert de Rijksoverheid een langlopende campagne over de klimaattransitie. Thuiscomfort, het inspiratieplatform van Technische Unie, is sinds oktober óók klimaatpartner van de campagne Iedereen doet WAT.

Iedereen kan bijdragen

De campagne maakt duidelijk dat iedereen iets kan bijdragen aan de verduurzaming van Nederland: groot of klein, goedkoop of duur. Op de website iedereendoetwat.nl staan ruim 20 onderwerpen waarmee mensen hun leven kunnen verduurzamen. Van het installeren van zonnepanelen tot isoleren, met het openbaar vervoer reizen in plaats van de auto nemen, of tegengaan van voedselverspilling.

Thuiscomfort klimaatpartner overheid

Thuiscomfort is het consumentenplatform van Technische Unie. De website laat oplossingen zien op het gebied van duurzaam wonen, smart home en langer zelfstandig thuis wonen. Wij sluiten ons dan ook graag aan bij de overheidscampagne Iedereen doet WAT als klimaatpartner.

Op Thuiscomfort is informatie te vinden over onder andere (hybride) warmtepompen, zonnepanelen en subsidies voor duurzame woningaanpassingen. Via de website zijn ook installatiebedrijven te vinden die (duurzame) woningaanpassingen kunnen uitvoeren.

Thuiscomfort doet WAT.

Thuiscomfort draagt graag haar steentje bij aan het klimaat. Dagelijks schrijven wij over duurzame woningoplossingen. Of ze nou groot en tijdrovend zijn of klein en makkelijk. Daarnaast vind je bij ons installateurs in heel Nederland die deze klussen voor jou kunnen realiseren. 

Meer weten van deze duurzame woningoplossingen en ons klimaatpartnerschap? Kijk hier >>

Iedereen doet WAT.

Weten wat Thuiscomfort precies doet? Kijk hier >>

Thuiscomfort doet WAT