Veeleisende oudere consument krijgt eindelijk zijn zin

Handicare douchezitje in antraciet

Dat iemand op leeftijd is of een beperking heeft, hoeft nog niet te betekenen dat zijn of haar woonwensen minder worden. Integendeel, steeds meer vijftigplussers laten een moderne, luxe comfortbadkamer plaatsen, om nog tot op hoge leeftijd op een aangename manier de persoonlijke hygiëne te verzorgen. Daarbij zijn zij uiterst kritisch op de materialen, vorm en kleuren van de geplaatste producten. Handicare speelt hierop in met een nieuwe, antracietkleurige lijn. 

Antracietkleurige hulpmiddelen van Handicare voor de comfortbadkamer

Zorgbadkamers zijn traditioneel ingericht met het uiterlijk van een ziekenhuis, met veel zwarte en witte producten. Die lijn heeft Handicare al jaren geleden doorbroken, met een kleurrijk assortiment voor de comfortbadkamer, met bijvoorbeeld wandbeugels, badzitjes, etc. Want Handicare weet waar de moderne, oudere consument behoefte aan heeft: kwaliteit, uitstraling en gebruiksgemak.

Badkamerhulpmiddelen van Handicare in antraciet, mevrouw op douchezitje

Antraciet is het nieuwe zwart

Maar hoe breed het assortiment van Handicare ook was, voor de veeleisende seniorenmarkt was het nog steeds niet genoeg. Van verschillende kanten kwamen er vragen om nieuwe, moderne kleurstellingen. Met name op het gebied van het zeer trendy antraciet moesten de verkopers van Handicare steeds ‘nee’ verkopen. Dat is vanaf dit moment niet meer nodig, want Handicare lanceert een complete nieuwe productlijn in antraciet, als vervanger van de standaard zwarte productlijn.

Badkamer met antracietkleurige hulpmiddelen van Handicare

Mooi én functioneel

De kleur antraciet is niet alleen mooi, hij biedt ook contrast op een witte tegelmuur wat de hulpmiddelen beter zichtbaar maakt bij een visuele beperking. Handig als u bedenkt dat veel mensen minder goed zien in de badkamer omdat veel brildragers hun bril afzetten als ze zichzelf verzorgen.

Productinformatie

Het RAL nummer van de nieuwe lijn is 7021.

Het LinidoSolutions kleurnummer is 11. 

Handicare in antraciet

Gratis advies of prijsopgave?

Kies voor het gemak en de zekerheid van een Thuiscomfort-partner bij u in de buurt